Ook dit jaar hebben we een aantal 3-daagse reizen naar de Moezel in het programma opgenomen. Korte reisjes uitermate geschikt om er even tussen uit te zijn, voor individuelen, maar zeker ook voor kleinere of misschien wat grotere groepjes.

* vertrekgarantie is onder voorbehoud van corona gerelateerde annuleringen.

Reisprogramma

1e dag: Na de ophaalroute rijden we via Mendig en Mayen naar Cochem, waar we rond het middaguur zullen arriveren. Na aankomst kunt u op uw gemak in deze wellicht bekendste plaats aan de Moezel rondkijken. Maak een wandeling over de Moselpromanade, neem een kijkje in de burcht of zoek een gezellig terrasje op. In de loop van de middag rijden we naar ons hotel in Alken. ’s Avonds ‘Weinprobe im Gewölbekeller’.

2e dag: Het ruim 60 km lange ‘Tal der Lorely’ is een van de mooiste en meest romantische stukken langs de Rijn. Het werd in 2002 opgenomen op de UNESCO lijst van Werelderfgoed. De route door het ‘dal’ begint bij het Deutsche Eck in Koblenz en voert tot de bekende Mäuseturm in Bingen. Maar liefst 29 burchten, kastelen en burchtruines getuigen op dit traject van een rijke geschiedenis. Onderweg wordt op diverse plaatsen een korte of langere pauze gehouden. In de loop van de middag zijn we weer terug in Alken. ’s Avonds speciaal koud en warm ‘Winzerbuffet’ met live muziek.

3e dag: Na het ontbijt maken we een prachtige boottocht op de Moezel. Vanaf het water krijgt u een heel andere kijk op het prachtige Moezellandschap. Na terugkomst maken we ons op voor de terugreis. Deze wordt nog onderbroken voor een langere pauze in het oude en bijzonder pittoreske Ahrweiler. De reis wordt besloten met een diner.

Hotel

We hebben kamers gereserveerd in het gezellige Hotel Burg-Café, waar alle kamers zijn voorzien van douche, toilet, televisie en föhn. Het hotel, gelegen aan de oever van de Moezel heeft verder een eigen ‘Konditorei’, lift, prima restaurant, terras en ‘Gewölbekeller’.

Inbegrepen

• verzorging op basis van halfpension (uitgebreid ontbijtbuffet en 3-gangendiner)
• 1x koud en warm Winzerbuffet met livemuziek
• afscheidsdiner
• welkomstdrankje
• boottocht Moezel
• ’Weinprobe im Gewölbekeller’
• parkeer- en tolkosten

Niet inbegrepen:
Niet genoemde excursies en overige excursiekosten zoals entrees, gids, veer- en bootkosten, tenzij onder inbegrepen aangegeven.

Overige

In principe wordt het programma zoals beschreven aangehouden. Programmawijzigingen c.q. aanpassingen door chauffeur mogelijk.

Toeslag: 
Eenpersoonskamer € 30,-

Foto's

Beoordelingen

Vertrekdata Weekendje Moezel

Vertrekdata Reisduur Prijs Vertrekgarantie  
16-10-2020 3 dagen €260,00 Direct boeken

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!