Gaat u weer mee? TRY-OUT Middagtochten!

Lang genoeg binnen gezeten? Heeft u ook zo'n zin om er eens eventjes tussenuit te zijn?
Heel eventjes proeven hoe het is om weer een keer een leuke bustocht te maken.
Deze keer in een van onze feestelijke Jubileumbussen.

Reserveer nú voor een van onze speciale 'Try-Out Middagtochten'!
• Korte middagtochten o.l.v. ervaren gidsen!
• Tochten worden uitgevoerd conform de richtlijnen van het RIVM!
(lees hierover meer op onze website)
• Het dragen van een mondkapje is verplicht!
• Maximaal 30 personen per bus!

* Middagtocht De Groote Peel:
Vertrekdatum: woensdag 19 mei (vertrekgarantie) en dinsdag 1 juni 2021 
Lees meer >>

* Middagtocht Zuid-Limburg:
Vertrekdatum: woensdag 26 mei 2021 (vertrekgarantie! - VOL!!) en donderdag 10 juni 2021
Lees meer >>

Lees meer

Veilig op weg in tijden van Corona!

Ondanks de beperkende maatregelen vanwege het Coronavirus is het vervoer per touringcar in Nederland gewoon nog mogelijk. Touringcarvervoer is besloten vervoer. Door het besloten karakter kunnen wij van te voren risico's verkleinen door vooraf vast te stellen dat er geen gezondheidsklachten zijn bij de leden van de te vervoeren groep.

In samenwerking met brancheorganisatie Busvervoer Nederland volgen wij de richtlijnen van het kabinet en RIVM.
Graag geven wij informatie over deze richtlijnen.

* Gebruik van mondkapjes:
Net als in het openbaar vervoer is het ook in de touringcar verplicht om tijdens de gehele rit een (niet-medisch) mondkapje te dragen. Kinderen t/m 12 jaar hoeven geen mondkapje te dragen. Kinderen, docenten en eventuele begeleiders dienen wel zoveel mogelijk afstand te bewaren.

* Maximale capaciteit:
Nagenoeg de gehele bus capaciteit kan benut worden. Voor de veiligheid van onze chauffeurs zijn de reisleidersstoel en de eerste rij achter de chauffeur niet beschikbaar.

* In- en uitstappen & bagage:
Bij het in- en uitstappen mag alleen de achterdeur gebruikt worden. Geef hierbij de andere passagiers minstens 1,5 meter ruimte. Wanneer er bagage mee gaat, moet dit door de passagiers zelf ingeladen worden. Indien dit fysiek niet mogelijk is, zal de chauffeur uiteraard helpen. Hierbij moet 1,5 meter afstand van elkaar gehouden worden.

* Hygiëne in de bus:

Onze touringcars worden na iedere rit grondig gereinigd. Ook is er desinfecterende handgel aanwezig.

* Gezondheidsverklaring:
Vooraf vragen wij u te verklaren dat niemand in de groep klachten heeft die kunnen passen bij het coronavirus. Een blanco verklaring is te vinden op onze website en kan vooraf digitaal aangeleverd worden. De chauffeur heeft deze eventueel ook beschikbaar in de bus. Verder dient u te zorgen voor een passagierslijst.

* Ventilatie in de touringcar:
Ventilatiesystemen zorgen voor een verticale gerichte luchtstroom langs de passagiers. De lucht wordt iedere 30 á 60 seconden ververst en daarmee is de verversingsgraad hoger dan in een vliegtuig. Op deze manier doen we er alles aan om de gezondheid van onze passagiers en medewerkers zoveel als mogelijk is te waarborgen.


Lees meer

Reserveer alvast uw dagtocht!

De Lente is weer begonnen en wij zijn klaar om er met u op uit te gaan!
Bekijk nu online onze dagtochten en maak alvast plannen voor de zomer. De voorpret is immers minstens zo belangrijk als de reis zelf! 

Onze dagtochten worden op de vertrouwde manier georganiseerd, maar rekening houdend met de geldende richtlijnen van het RIVM.

Bekijk hier onze dagtochten >>

U kunt de waarde van uw corona-voucher ook verzilveren bij het boeken van een nieuwe dagtocht! Lever de originele voucher bij ons in of stuur deze naar ons toe!

Lees meer

100 Jaar GHIELEN Touringcarbedrijf!

GHIELEN bestaat 100 jaar!
Begonnen als bescheiden transport- en touringcarbedrijf in 1921 in Beringe. Uitgegroeid tot een gerenommeerde personenvervoerder met een uitgebreide klantenkring met als kerngebied Limburg en Noord-Brabant.

Rudolf (Roedje) Ghielen was de grondlegger van het bedrijf met de herkenbare groene bussen. 
Specialist in dagtochten en vakantiereizen door heel Europa, personenvervoerder bij uitstek met ook mogelijkheden in VIP-vervoer.

We zijn enorm trots op deze prestatie en om een feestelijk tintje te geven aan het behalen van deze mijlpaal hebben we de bussen in een jubileumjasje gestoken.

We kunnen niet wachten om u naar de plaats van uw bestemming te brengen en u weer de mooiste plekjes in Europa te laten zien.

Uw en ons geduld wordt helaas sterk op de proef gesteld, maar er komen betere tijden!

Lees meer

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!