Servicelijnen Vakantiereizen

Wist U dat wij per vakantiereis aparte servicelijnen (ophaalroutes) samenstellen?
In heel veel gevallen zal dit uw woonplaats zijn (regio Limburg/Zuidoost Brabant). U kunt natuurlijk ook altijd opstappen in onze standplaats Beringe, waar u uw auto veilig en gratis kunt parkeren of kunt zich naar het verzamelpunt laten brengen.

Lees meer

Nieuwe Fietsaanhanger!!

In 2023 zullen onze fietsreizen worden uitgevoerd met een geheel nieuwe, speciale fietsaanhanger. Naast dat deze aanhanger plaats biedt aan meer fietsen, gaat het in- en uitladen veel makkelijker en sneller en worden de fietsen op een betere manier vastgezet waardoor de kans op beschadigingen vrijwel nihil is.

Lees meer

Reis je mee naar Terschelling?

Al verschillende jaren rijden wij met groepen vrienden en vriendinnen naar Appelhof op Terschelling, dé leukste jongerencamping van Nederland! Niet voor niets is Camping Appelhof dé meest populaire jongerencamping van Nederland. Gelegen midden op het party eiland Terschelling. Dichtbij het strand. Met een eigen club/ discotheek en de hele zomer bekende artiesten. De grootste camping met 100% jongeren. Vele uitgaansgelegenheden in de buurt. Jullie vakantie op Terschelling wordt één groot feest!

De voordelen van Ghielen

Je kunt met de trein of iemand kan je brengen en halen, maar je kunt natuurlijk ook gezellig met je vrienden met de bus. En dat heeft verschillende voordelen!

* Wij rijden in de schoolvakantie elke vrijdag, zaterdag, maandag én woensdag!
* Je kunt gezellig met de hele groep samen reizen!
* Opstapplaatsen dicht bij huis (Noord- en Midden-Limburg en ZO Brabant)!
* Goede sfeer met eigen muziek (de muziekkeuze is aan jullie)!
* Voordelig!
* Veel bagageruimte door het inzetten van onze aanhanger!

De boottocht kan, indien gewenst, ook bij ons geregeld worden. De gehele reis op één plek geregeld! Wat wil je nog meer! 

Voor meer informatie zie: www.ghielen.nl/evenementen


Lees meer

Winters genieten met Ghielen!

Trek er deze winter lekker op uit en geniet met Ghielen van de mooiste dagtochten, kerst, winter, en carnavalsreizen!

Slenter door mooi verlichte straatjes op zoek naar feestelijke kerstdecoratie tijdens één van de kerstwinkeldagtochten of geniet van de prachtige winterse landschappen tijdens één van onze compleet verzorgde winterreizen!

Samen met onze chauffeurs kijken wij ernaar uit u dit winterseizoen weer te verwelkomen en u een onvergetelijke tijd te bezorgen!!Lees meer

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!