Update omtrent Corona virus

Update dd. 25-03-2020

Beste reiziger,

De corona-crisis duurt voort. 

We blijven u zo goed als mogelijk is informeren over beslissingen en noodzakelijke maatregelen, die betrekking hebben op uw vakantiereizen en dagtochten als gevolg van de huidige corona-crisis.

Net als vrijwel alle andere reisorganisaties hebben wij helaas moeten besluiten alle reizen en dagtochten tot 1 juni te annuleren. Deze beslissing is het gevolg van de verregaande maatregelen die nu overal worden genomen om verdere verspreiding van het corona-virus te voorkomen. Het is ons inziens momenteel onverantwoord, vaak zelfs niet eens mogelijk, om vakanties c.q. dagtochten door te laten gaan. De klanten van GHIELEN die dit betreft, worden binnenkort rechtstreeks over dit besluit geïnformeerd.

Over vertrekdata van reizen en dagtochten ná 1 juni wordt in een later stadium een besluit genomen. We houden de reisadviezen en overheidsmaatregelen uiteraard nauwlettend in de gaten en zullen onze klanten bij nieuwe beslissingen of gewijzigde maatregelen hierover tijdig informeren. Het kan enkele werkdagen duren voordat men bericht krijgt over eventuele annuleringen.

Laten we allemaal de adviezen van de overheid opvolgen zodat we snel weer samen kunnen komen en weer samen op reis kunnen gaan.

Blijf gezond en let een beetje op elkaar. Wij hopen en wachten op betere tijden.

GHIELEN Touringcarbedrijf


Update dd. 19-03-2020

Beste vakantieganger, 


Helaas beheerst het Corona-virus momenteel ons leven. Het gewone dagelijkse leven, is niet meer gewoon. Soms is het alsof het allemaal niet echt is wat er gebeurt, alsof we naar een film kijken. De impact is enorm en raakt ons allemaal. De een misschien wat meer dan de ander. Ook de reiswereld, derhalve ook GHIELEN, ondervindt de gevolgen van deze buitengewone situatie. Wij kunnen de dingen waar we goed in zijn, zoals het organiseren van verzorgde en voor u onvergetelijke en onbezorgde vakantiereizen, momenteel niet meer uitvoeren.

Wij volgen de door de overheid opgelegde instructies en adviezen uiteraard op en doen er alles aan om onze medewerkers en ons klanten, de vakantiegangers, zo goed mogelijk te beschermen.

De gezondheid van ons allen staat voorop.

Op grond van de huidige situatie heeft GHIELEN helaas moeten besluiten om vooralsnog tot 6 april geen vakantiereizen uit te voeren.

Reizigers waarvan de reis is geannuleerd, hebben inmiddels van ons bericht gehad.

Vertrekt uw reis ná 6 april 2020?
Momenteel is er nog geen extra informatie beschikbaar of uw reis kan worden uitgevoerd. De situatie wijzigt dagelijks. Vooralsnog gaat uw reis gewoon door.
Zodra wij meer informatie beschikbaar hebben, nemen wij contact met u op.

Natuurlijk willen wij niet op de zaken vooruit lopen, maar móchten wij straks toch de reizen na 6 april moeten annuleren vanwege het Corona-virus, dan ontvangt u van ons bericht. U kunt uw reis kosteloos omboeken naar een latere datum of u ontvangt van ons een SGR-erkende Corona-voucher ter waarde van de betaalde reissom, die gebruikt kan worden voor het boeken van een nieuwe reis.

Voorwaarden Corona-voucher:
*De Corona-voucher is 1 jaar geldig na uitgifte en conform ANVR/ SGR voorwaarden. Deze voucher en de waarde zijn volledig gedekt door Stichting Garantiefonds Reisgelden. Het voucher kan worden gebruikt voor alle reizen uit de huidige Ghielen brochure (Vakantiereizen 2020) of de brochures van Ghielen voor reizen in 2021.
*Indien uw nieuwe reis een hogere prijs heeft, dient u het verschil bij te betalen
*Indien uw nieuwe reis goedkoper is, dan betalen wij u het verschil terug
*De Corona-voucher is alleen in te wisselen voor een nieuwe reis bij GHIELEN Touringcarbedrijf en is niet inwisselbaar voor geld
*Indien u aanspraak maakt op de garantie op een Corona-voucher dient ook de oorspronkelijke reisovereenkomst, tevens nota, en het betalingsbewijs, overlegt te worden (e.e.a. conform de voorwaarden van de garantieregeling van de SGR)

Dient u een aanbetaling of restantbetaling te doen?
Ja, voor reizen met vertrek na 6 april dient u uw de aanbetaling en/ of restantbetaling volgens factuur te voldoen (e.e.a. conform de voorwaarden). U hoeft zich geen zorgen te maken, uw reisgelden zijn volledig gedekt door Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR).

Kan ik mijn reis met vertrek na 6 april momenteel annuleren?

Nee, het is momenteel niet mogelijk om uw reis kosteloos te annuleren (wij wachten de berichtgeving van de overheid nauwlettend af en hebben intensief overleg met onze hotels en accommodaties). Indien u dit niet wilt afwachten kunt u wel zelf annuleren, maar dan wel volgens onze annuleringsvoorwaarden.

Wij hopen dat de situatie zich binnen afzienbare tijd stabiliseert en kijken er naar uit om u op zeer korte termijn weer op een van onze reizen of dagtochten te mogen begroeten. 

GHIELEN Touringcarbedrijf BV.


16-03-2020


Geachte Relatie,

Gezien de huidige omstandigheden omtrent het Corona virus willen wij u graag informeren over de maatregelen, die GHIELEN Touringcarbedrijf voor u en onze veiligheid momenteel neemt.

Uiteraard houden wij ons aan de door de overheid opgelegde en de door de RIVM geadviseerde maatregelen.
Vooralsnog zijn wij gewoon operationeel, is ons kantoor geopend en blijven wij voor u zowel telefonisch (077-3071988) als per e-mail bereikbaar (info@ghielen.nl).

Helaas hebben wij door de omstandigheden onze vakantiereizen t/m 6 april moeten annuleren. Over de vakantiereizen en dagtochten daarna, kunnen wij op dit moment helaas nog geen uitsluitsel geven.

Mocht u zelf een reis willen annuleren, dan gelden de voorwaarden zoals vastgelegd op onze website en in onze brochure (wij conformeren ons aan de ANVR-voorwaarden). Ook de verzekeraars hanteren de normaal geldende voorwaarden. Mocht de annulering opgelegd worden door de voorschriften van de overheid, zullen wij per situatie bekijken hoe wij met de annulering kunnen omgaan, dan wel een passend alternatief voor u kunnen vinden.

Wij zullen u zoveel mogelijk trachten in te lichten, via onze website, dan wel per mail of telefonisch. Uiteraard staat het u vrij om te allen tijde bij ons op kantoor te informeren.

Wij hopen dat de situatie zich binnen afzienbare tijd stabiliseert en kijken er naar uit om u op zeer korte termijn weer op een van onze reizen of dagtochten te mogen begroeten.

GHIELEN Touringcarbedrijf BV.

Lees meer

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!