Eindejaars Actie: Leuk Sinterklaas of Kerstcadeau

Geef een stukje vakantiegevoel of een dagtocht cadeau! 

Onze Reiswaardebon is geldig voor alle reizen en dagtochten in 2021, het jaar dat wij onze 100e verjaardag vieren!
Om voor u het weggeven van een Reiswaardebon extra aantrekkelijk te maken, geven wij een korting van maar liefst 10%. D.w.z. dat indien u een waardebon koopt ter waarde van € 50,-, u slechts € 45,- betaalt! En als u een waardebon koopt van € 500,- betaalt u slechts € 450,-!
Deze actie is geldig t/m 20 december 2020.

Bestel hier uw Reiswaardebon >> 


Lees meer

Lever uw voucher in!

Heeft u van ons een Corona Voucher gekregen, dan kunt u deze inleveren indien u boekt voor een van onze Voorjaarsaanbiedingen, speciale winterse wandelreizen en/ of Carnavalsreizen. Uiteraard kunt u deze voucher ook inleveren indien u een andere reis wilt boeken. Boekt u liever een reis uit onze Zomergids 2021, dan kan dat ook nu al!! Een flink aantal zomerreizen van 2021 zijn nu al boekbaar!

Zomer-Jubileum-Gids 2021
Ondanks de nog steeds onzekere tijd kijken wij positief naar de toekomst. Medio/ eind december verschijnt onze nieuwe zomer-jubileum-gids 2021. In het kader van 100 JAAR GHIELEN worden een aantal speciale jubileumreizen georganiseerd en hebben wij bij veel reizen een speciale verrassing of iets extra's voor u in petto.

Profiteer nu van vroegboekprijzen!
In onze extra digitale editie Winterreizen 2021 hebben we alvast een aantal reizen voor het voorjaar en de zomer van 2021 opgenomen. Aantrekkelijk geprijsd, vaak nog voor de ‘oude’ prijs van 2020. De genoemde speciale prijzen zijn geldig tot aan de verschijningsdatum (medio december) van de definitieve versie van onze zomerfolder 2021.
PAK NU UW VOORDEEL!

Bekijk hier onze nieuwe reisgids 'Winterreizen 2021'!

Lees meer

Update omtrent Corona virus

RICHTLIJNEN VOOR DE PASSAGIERS zoals geadviseerd door het KNV Koninklijk Nederlands Vervoer: 

1. Draag de hele rit een mondkapje*
2. Zorg ervoor dat u een ingevulde en ondertekende verklaring vervoer per touringcar heeft ingeleverd bij de ritorganisator ofwel de vervoerder.
3. Stap niet in de bus wanneer u koorts, verkoudheidsklachten of andere ziektesymptomen heeft.
4. Houd u aan de regels. De chauffeur bepaalt wat mag en wat niet mag. Houd een passagier zich niet aan de richtlijn, dan kan de chauffeur de toegang verbieden.
5. Volg de onderstaande regels voor het instappen en het en uitstappen.     
   a) Stap in en stap uit via de middendeur.
   b) Stap één voor één in en stap ook weer één voor één uit
   c) Blijf bij het instappen en uitstappen minstens de door de overheid geadviseerde afstand van elkaar vandaan.
   d) Loop bij het instappen zover mogelijk door en ga dan pas zitten.
   e) Passagiers gebruiken zo veel mogelijk dezelfde zitplaats.
    f) Laat s.v.p. geen afval achter; en met name geen gebruikte mondkapjes.
   g) Laat bij het uitstappen de passagiers die het dichtst bij de uitgang zitten het eerste uitstappen.
6. Loop niet in de touringcar, zodat u altijd zo ver mogelijk bij elkaar vandaan blijft.
7. Betaal contactloos als er betalingen in de bus plaatsvinden.

*Dit geldt voor alle passagiers vanaf 13 jaar

Voorlopig voeren we onze dagtochten en vakantiereizen, voor uw veiligheid én om u meer ruimte te geven, alleen uit met maximaal 30 personen.
Natuurlijk hebben ook onze hotels de nodige maatregelen getroffen om binnen het kader van de mogelijkheden u zo optimaal als mogelijk te laten genieten van uw welverdiende vakantie!


Update historie

25-06-2020: Eindelijk goed nieuws voor de reis- en touringcarbranche bij de persconferentie van premier Rutte gisterenavond. We mogen en kunnen weer én we zijn er klaar voor. Er mag zelfs meer dan we hadden durven hopen. Alle stoelen mogen weer worden bezet. Uiteraard wel met een mond- en neuskapje, triage, gezondheidsverklaring en uiteraard met de verder noodzakelijke hygiënemaatregelen. Dat betekent dat we weer reizen en dagtochten zullen gaan organiseren. Bestaande, reeds geplande reizen, maar ook nieuwe extra ingekochte reizen en nieuwe dagtochten. We zullen per reis bekijken of de reis kan doorgaan en of het programma zoals beschreven in grote lijnen ook daadwerkelijk uitvoerbaar is. Hierbij uiteraard rekening houdend met regels van het betreffende land en de mogelijkheden onderweg en ter plaatse. In eerste instantie voeren we onze dagtochten en vakantiereizen voor uw veiligheid én om u meer ruimte te geven, alleen uit met kleinere groepen.. Maximaal 30 personen. VOL = VOL! 

05-06-2020:
 Helaas hebben we moeten besluiten alle reizen en dagtochten t/m 30 juni a.s. te annuleren. De klanten van GHIELEN die dit betreft, zijn reeds of worden telefonisch over dit besluit geïnformeerd. Over vertrekdata van reizen en dagtochten ná 30 juni wordt in een later stadium een besluit genomen. 

U krijgt de keuze om uw reis kosteloos om te boeken naar een latere datum of u ontvangt van ons een SGR-erkend Corona-voucher ter waarde van de (aan)betaalde reissom, die gebruikt kan worden voor het boeken van een nieuwe reis.

Voorwaarden Corona-voucher:
* De Corona-voucher is 1 jaar geldig na uitgiftedatum. De boekdatum dient dus binnen dit jaar te vallen, de vertrekdatum mag ook later zijn.
* Deze voucher en de waarde zijn volledig gedekt door Stichting Garantiefonds Reisgelden.
* Indien uw nieuwe reis een hogere prijs heeft, dient u het verschil bij te betalen.
* Indien uw nieuwe reis goedkoper is, dan betalen wij u het verschil terug.
* De Corona-voucher komt op naam te staan van de hoofdboeker, is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar.
* De Corona-voucher is alleen in te wisselen voor een nieuwe reis bij GHIELEN Touringcarbedrijf en is niet inwisselbaar voor geld.
* Indien u aanspraak maakt op de garantie op een Corona-voucher dient ook de oorspronkelijke reisovereenkomst, tevens nota, en het betalingsbewijs, overlegt te worden (e.e.a. conform de voorwaarden van de garantieregeling van de SGR) 

14 mei 2020: Helaas hebben we moeten besluiten alle reizen en dagtochten t/m 14 juni a.s. te annuleren. De klanten van GHIELEN die dit betreft, worden telefonisch over dit besluit geïnformeerd. Over vertrekdata van reizen en dagtochten ná 14 juni wordt in een later stadium een besluit genomen. 

21 april 2020: De maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, worden een klein beetje versoepeld. Zo gaan de basisscholen na de meivakantie weer open. Het kabinet houdt de horeca dicht tot minimaal woensdag 20 mei. Tot zeker diezelfde datum moeten ook attractieparken, dierentuinen en theaters hun deuren gesloten houden. Voor de reiswereld blijft de situatie vooralsnog ongewijzigd.

25 maart 2020: De maatregelen van de overheid zijn verlengd. Dit houdt in dat wij helaas hebben moeten besluiten alle reizen en dagtochten tot 1 juni a.s. te annuleren. Deze beslissing is het gevolg van de verregaande maatregelen die zijn genomen om verdere verspreiding van het corona-virus te voorkomen. De klanten van GHIELEN die dit betreft, worden telefonisch over dit besluit geïnformeerd. Over vertrekdata van reizen en dagtochten ná 1 juni wordt in een later stadium een besluit genomen.

19 maart 2020: Net als vrijwel alle collega’s in de reiswereld, ontvangen de reizigers van Ghielen wiens reis na 6 april geannuleerd moet worden een Corona-voucher e.e.a conform de ANVR/SGR voorwaarden. De voucher is gedekt door de Stichting Garantiefonds Reisgelden.

16 maart 2020: Ghielen Touringcarbedrijf houdt zich aan de door de overheid opgelegde en de door de RIVM geadviseerde maatregelen. Alle vakantiereizen en dagtochten t/m 6 april worden geannuleerd. Over reizen en dagtochten daarna kan nog geen uitsluitsel worden gegeven.

Kunt u op dit moment iets doen om bedrijven te steunen?
Heel veel bedrijven Nederland bevinden zich in een heel erg moeilijke periode. Ook het personenvervoer en de reiswereld en daarom ook GHIELEN. Steun, ook uw steun, in welke vorm dan ook, is heel erg belangrijk. U kunt ons en andere bedrijven op verschillende manieren helpen.

Boek een Reis! 
Het beste kunt u ons steunen door gewoon een vakantiereis te boeken. Bijvoorbeeld een reis later dit jaar. We begrijpen heel goed dat uw hoofd er momenteel misschien niet naar staat, het kan en mag momenteel zelfs niet, maar er komt zonder enige twijfel weer een tijd dat het weer wél mag en weer wél kan. Hopelijk weer heel snel! 

Koop een Reiswaardebon!
Onze reiswaardebon is geldig voor alle reizen en dagtochten, eventueel dit jaar nog, maar ook in 2021, het jaar dat wij onze 100e verjaardag vieren. Om het kopen van een reiswaardebon extra aantrekkelijk te maken, geven wij een korting van maar liefst 10%. D.w.z. dat indien u een waardebon koopt ter waarde van € 250,--, betaalt u slechts € 225,--, koopt u een waardebon van € 500,--, betaalt u slechts € 450,--!
De actie is geldig tot 1 augustus.


Meld u aan voor onze Nieuwsbrief! Op deze manier blijft u op de hoogte van al onze nieuwsberichten, acties en aanbiedingen.  Zeker voor 2021, ons jubileumjaar, zijn er plannen voor diverse extra aanbiedingen, jubileumreisjes en acties. Ondanks de huidige crisis zijn de voorbereidingen voor 100 JAAR GHIELEN begonnen.
Klik hier om u aan te melden: https://www.ghielen.nl/#newsletter-signup

GHIELEN Touringcarbedrijf


Update dd. 25-03-2020


Beste reiziger,

De corona-crisis duurt voort. 

We blijven u zo goed als mogelijk is informeren over beslissingen en noodzakelijke maatregelen, die betrekking hebben op uw vakantiereizen en dagtochten als gevolg van de huidige corona-crisis.

Net als vrijwel alle andere reisorganisaties hebben wij helaas moeten besluiten alle reizen en dagtochten tot 1 juni te annuleren. Deze beslissing is het gevolg van de verregaande maatregelen die nu overal worden genomen om verdere verspreiding van het corona-virus te voorkomen. Het is ons inziens momenteel onverantwoord, vaak zelfs niet eens mogelijk, om vakanties c.q. dagtochten door te laten gaan. De klanten van GHIELEN die dit betreft, worden binnenkort rechtstreeks over dit besluit geïnformeerd.

Over vertrekdata van reizen en dagtochten ná 1 juni wordt in een later stadium een besluit genomen. We houden de reisadviezen en overheidsmaatregelen uiteraard nauwlettend in de gaten en zullen onze klanten bij nieuwe beslissingen of gewijzigde maatregelen hierover tijdig informeren. Het kan enkele werkdagen duren voordat men bericht krijgt over eventuele annuleringen.

Laten we allemaal de adviezen van de overheid opvolgen zodat we snel weer samen kunnen komen en weer samen op reis kunnen gaan.

Blijf gezond en let een beetje op elkaar. Wij hopen en wachten op betere tijden.

GHIELEN Touringcarbedrijf


Update dd. 19-03-2020

Beste vakantieganger, 


Helaas beheerst het Corona-virus momenteel ons leven. Het gewone dagelijkse leven, is niet meer gewoon. Soms is het alsof het allemaal niet echt is wat er gebeurt, alsof we naar een film kijken. De impact is enorm en raakt ons allemaal. De een misschien wat meer dan de ander. Ook de reiswereld, derhalve ook GHIELEN, ondervindt de gevolgen van deze buitengewone situatie. Wij kunnen de dingen waar we goed in zijn, zoals het organiseren van verzorgde en voor u onvergetelijke en onbezorgde vakantiereizen, momenteel niet meer uitvoeren.

Wij volgen de door de overheid opgelegde instructies en adviezen uiteraard op en doen er alles aan om onze medewerkers en ons klanten, de vakantiegangers, zo goed mogelijk te beschermen.

De gezondheid van ons allen staat voorop.

Op grond van de huidige situatie heeft GHIELEN helaas moeten besluiten om vooralsnog tot 6 april geen vakantiereizen uit te voeren.

Reizigers waarvan de reis is geannuleerd, hebben inmiddels van ons bericht gehad.

Vertrekt uw reis ná 6 april 2020?
Momenteel is er nog geen extra informatie beschikbaar of uw reis kan worden uitgevoerd. De situatie wijzigt dagelijks. Vooralsnog gaat uw reis gewoon door.
Zodra wij meer informatie beschikbaar hebben, nemen wij contact met u op.

Natuurlijk willen wij niet op de zaken vooruit lopen, maar móchten wij straks toch de reizen na 6 april moeten annuleren vanwege het Corona-virus, dan ontvangt u van ons bericht. U kunt uw reis kosteloos omboeken naar een latere datum of u ontvangt van ons een SGR-erkende Corona-voucher ter waarde van de betaalde reissom, die gebruikt kan worden voor het boeken van een nieuwe reis.

Voorwaarden Corona-voucher:
*De Corona-voucher is 1 jaar geldig na uitgifte en conform ANVR/ SGR voorwaarden. Deze voucher en de waarde zijn volledig gedekt door Stichting Garantiefonds Reisgelden. Het voucher kan worden gebruikt voor alle reizen uit de huidige Ghielen brochure (Vakantiereizen 2020) of de brochures van Ghielen voor reizen in 2021.
*Indien uw nieuwe reis een hogere prijs heeft, dient u het verschil bij te betalen
*Indien uw nieuwe reis goedkoper is, dan betalen wij u het verschil terug
*De Corona-voucher is alleen in te wisselen voor een nieuwe reis bij GHIELEN Touringcarbedrijf en is niet inwisselbaar voor geld
*Indien u aanspraak maakt op de garantie op een Corona-voucher dient ook de oorspronkelijke reisovereenkomst, tevens nota, en het betalingsbewijs, overlegt te worden (e.e.a. conform de voorwaarden van de garantieregeling van de SGR)

Dient u een aanbetaling of restantbetaling te doen?
Ja, voor reizen met vertrek na 6 april dient u uw de aanbetaling en/ of restantbetaling volgens factuur te voldoen (e.e.a. conform de voorwaarden). U hoeft zich geen zorgen te maken, uw reisgelden zijn volledig gedekt door Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR).

Kan ik mijn reis met vertrek na 6 april momenteel annuleren?

Nee, het is momenteel niet mogelijk om uw reis kosteloos te annuleren (wij wachten de berichtgeving van de overheid nauwlettend af en hebben intensief overleg met onze hotels en accommodaties). Indien u dit niet wilt afwachten kunt u wel zelf annuleren, maar dan wel volgens onze annuleringsvoorwaarden.

Wij hopen dat de situatie zich binnen afzienbare tijd stabiliseert en kijken er naar uit om u op zeer korte termijn weer op een van onze reizen of dagtochten te mogen begroeten. 

GHIELEN Touringcarbedrijf BV.


16-03-2020


Geachte Relatie,

Gezien de huidige omstandigheden omtrent het Corona virus willen wij u graag informeren over de maatregelen, die GHIELEN Touringcarbedrijf voor u en onze veiligheid momenteel neemt.

Uiteraard houden wij ons aan de door de overheid opgelegde en de door de RIVM geadviseerde maatregelen.
Vooralsnog zijn wij gewoon operationeel, is ons kantoor geopend en blijven wij voor u zowel telefonisch (077-3071988) als per e-mail bereikbaar (info@ghielen.nl).

Helaas hebben wij door de omstandigheden onze vakantiereizen t/m 6 april moeten annuleren. Over de vakantiereizen en dagtochten daarna, kunnen wij op dit moment helaas nog geen uitsluitsel geven.

Mocht u zelf een reis willen annuleren, dan gelden de voorwaarden zoals vastgelegd op onze website en in onze brochure (wij conformeren ons aan de ANVR-voorwaarden). Ook de verzekeraars hanteren de normaal geldende voorwaarden. Mocht de annulering opgelegd worden door de voorschriften van de overheid, zullen wij per situatie bekijken hoe wij met de annulering kunnen omgaan, dan wel een passend alternatief voor u kunnen vinden.

Wij zullen u zoveel mogelijk trachten in te lichten, via onze website, dan wel per mail of telefonisch. Uiteraard staat het u vrij om te allen tijde bij ons op kantoor te informeren.

Wij hopen dat de situatie zich binnen afzienbare tijd stabiliseert en kijken er naar uit om u op zeer korte termijn weer op een van onze reizen of dagtochten te mogen begroeten.

GHIELEN Touringcarbedrijf BV.

Lees meer

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!