Vacature

Wij zoeken gemotiveerde tourchauffeurs voor het komend seizoen!

Wil jij afwisselend werk (vakantiereizen door heel Europa, dagtochten, maar ook brengen-halen ritten)? Ben je klantvriendelijk en flexibel? Woon je in een straal van ongeveer 50 kilometer van de gemeente Peel en Maas? Zoek jij een (h)eerlijke baan en wil je rijden op een mooie groene touringcar (uiteraard ben je in het bezit van het D-Rijbewijs en een geldige code 95). 

Stuur dan een sollicitatiemail naar info@ghielen.nl

Lees meer

Reis je mee naar Terschelling?

Voor jongerenvakanties naar Terschelling probeert GHIELEN Touringcarbedrijf zoveel mogelijk groepjes bij elkaar te voegen om gezamenlijk met één of meerdere bussen naar de haven van Harlingen te reizen. Een bus is meestal GOEDKOPER dan met eigen auto’s en gezelliger. Des te meer deelnemers er zijn, des te goedkoper de per-persoons-prijs zal zijn. Basis voor dit busvervoer is 1 gezamenlijk vertrekpunt in de regio (i.v.m. inladen bagage), rechtstreekse ritten naar en van Harlingen en 1 aanspreekpunt per groep(je).


Voor meer informatie, mail je gegevens met aantal deelnemers en data naar: info@ghielen.nl.


Lees meer

Leuk cadeau: Miniatuurbus Ghielen

Bent u verzamelaar of liefhebber van miniatuur voertuigen en/ of bussen?

Bestel dan nú de speciale groene miniatuurbus van GHIELEN Touringcarbedrijf (collectors edition, schaal 1:87)!) voor slechts € 14,95 per stuk (excl. € 8,05 verzendkosten, uw bestelling wordt dan aangetekend verstuurd).

Wilt u bestellen of wenst u meer informatie?
Mail dan naar info@ghielen.nl.

Lees meer

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!