05. Aarbeien en Oudenbosch

We beginnen deze dag bij Het Aardbeienterras in Rijsbergen waar u ontvangen wordt met koffie en een aardbeiengebakje. Vervolgens wordt u rondgeleid door de teler en krijgt u uitleg over de aardbeienteelt. Van planten tot plukken. Ontdek de wereld der zomerkoninkjes met zijn verrassende feiten en weetjes!
Tussen de middag geniet u van een koffietafel bij restaurant de Gouden Leeuw in Terheijden. Na de lunch rijden we naar het Brabantse stadje Oudenbosch. Hier gaat u een bezoek brengen aan de beroemde basiliek. De gids vertelt over de geschiedenis van deze bijzondere kerk. Tegenover de basiliek ligt een waar stukje paradijs. De botanische tuin Arboretum is een voormalige kloostertuin met een bijzondere collectie bomen en struiken. Deze tuin biedt u de gelegenheid om in alle rust te wandelen en u te verwonderen over de schoonheid en vormenrijkdom van de plantenwereld. Na dit bezoek nemen we afscheid van de gids en beginnen we aan de terugreis. Deze besluiten we met een prima diner.

Inclusief: koffie met aardbeiengebakje, entree en rondleiding Aardbeienterras, koffietafel, entree en rondleiding Basiliek Oudenbosch, entree botanische tuin, diner

Foto's

Beoordelingen

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!