Ook in 2023 organiseren wij weer busreizen naar de kerstconcerten van André Rieu! Dompel u onder in de kerstsfeer terwijl u danst en meezingt met de beste kerstklassiekers, romantische walsen en prachtige liedjes van over de hele wereld zoals Jingle Bells, Ave Maria, O Holy Night, Hallelujah, Sleigh Ride en nog veel meer!

Luister bij aankomst naar kerstliederen, vertolkt door een koperblazersensemble en wordt begroet door acteurs in mooie kostuums in Charles-Dickens-stijl om in de stemming te komen voor ons 3 uur durende concert. Geniet van mijn Johann Strauss Orkest, fantastische solisten, 300 dansers, 60 geweldige schaatsers, de Golden Voices of Gospel en nog veel meer verrassingen.

De deuren gaan drie uur voor aanvang open, zodat u rond kunt lopen op een prachtige kerstmarkt en voor het concert kunt genieten van heerlijk eten en drinken.

“Voor velen van u, mijn dierbare fans, is kerst het hoogtepunt van het jaar. Dit jaar wordt het nog mooier dan ooit! Met ‘Kerst met André’ beloof ik u een avond om nooit te vergeten."


9 DECEMBER ALLEEN NOG OP AANVRAAG MOGELIJK! 

16 DECEMBER = VOLGEBOEKT! 


Klik op "Direct boeken" voor een overzicht van de opstapplaatsen en scrol helemaal naar beneden. (u hoeft dan nog niet te reserveren)


Foto's: André Rieu Productions

Reisprogramma

ca. 18.00 uur Aankomst MECC Maastricht
Na aankomst vrije tijd voor bezoek Kerstmarkt en hapje eten.
20.00 uur Aanvang concert
ca. 23.00 uur Einde concert 
ca. 23.30 uur Aanvang terugreis
24.00-02.00 uur Geplande terugkomst opstapplaatsen

Inbegrepen

  • busreis 
  • entreeticket Rank 2 

Foto's

Beoordelingen

Vertrekdata Kerst met André Rieu!

Vertrekdata Prijs Vertrekgarantie  
09-12-2023 €140,00 Direct boeken
16-12-2023 €140,00 Direct boeken

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!