De shows van Holiday on Ice staan erom bekend dat zij samenwerken met de beste kunstschaatsers ter wereld. De allernieuwste show NO LIMITS wordt snel, revolutionair en opent eindeloze werelden vol opwindend entertainment en magische verrassingen.

"We willen het publiek meenemen in onze magische, kleurrijke en vrolijke wereld. Met de show laten we zien dat onze fantasie ook na 80 jaar nog grenzeloos is en dat we dapper nieuwe wegen inslaan", legt CEO en producer Peter O'Keeffe uit. NO LIMITS doet recht aan de traditie van 80 jaar ijsshowgeschiedenis en is tegelijkertijd door het gebruik van state-of-the-art technologieën en elementen een visionaire productie die geen grenzen kent. Wil je erbij zijn? Boek dan snel een busreis met GHIELEN naar Holiday on Ice in Grefrath! e willen het publiek meenemen in onze magische, kleurrijke en vrolijke wereld. Met de show laten we zien dat onze fantasie ook na 80 jaar nog grenzeloos is en dat we dapper nieuwe wegen inslaan", legt CEO en producer Peter O'Keeffe uit. NO LIMITS doet recht aan de traditie van 80 jaar ijsshowgeschiedenis en is tegelijkertijd door het gebruik van state-of-the-art technologieën en elementen een visionaire productie die geen grenzen kent.
Wil je erbij zijn? Boek dan snel een busreis met GHIELEN naar Holiday on Ice in Grefrath! 

Klik op "Direct boeken" voor een overzicht van de opstapplaatsen en scrol helemaal naar beneden. (u hoeft dan nog niet te reserveren)

Klik hier voor de middagvoorstelling op 19 november.


Reisprogramma

  • 18.45/19.00 uur    : Aankomst Eisstadion Grefrath
  • 19.30 uur              : Aanvang voorstelling
  • Ca. 22.00 uur       : Einde voorstelling, aanvang terugreis
  • 22.30-24.00 uur   : Geplande terugkomst opstapplaatsen

Inbegrepen

  • 1e rangs ticket

Foto's

Beoordelingen

Vertrekdata Holiday on Ice "NO LIMITS"- Avondvoorstelling

Vertrekdata Prijs Vertrekgarantie  
16-11-2023 €79,00 Direct boeken

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!