GHIELEN Touringcarbedrijf: Hofleverancier!

Een mooie kers op de taart!

Afgelopen zaterdag, 6 november, kregen we uit van handen van Burgemeester Delissen-van Tongerlo, bij gelegenheid van het honderdjarig bestaan, het predicaat 'Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier'!

Lees meer

100 Jaar GHIELEN Touringcarbedrijf!

GHIELEN bestaat 100 jaar!
Begonnen als bescheiden transport- en touringcarbedrijf in 1921 in Beringe. Uitgegroeid tot een gerenommeerde personenvervoerder met een uitgebreide klantenkring met als kerngebied Limburg en Noord-Brabant.

Rudolf (Roedje) Ghielen was de grondlegger van het bedrijf met de herkenbare groene bussen. 
Specialist in dagtochten en vakantiereizen door heel Europa, personenvervoerder bij uitstek met ook mogelijkheden in VIP-vervoer.

We zijn enorm trots op deze prestatie en om een feestelijk tintje te geven aan het behalen van deze mijlpaal hebben we de bussen in een jubileumjasje gestoken.

We kunnen niet wachten om u naar de plaats van uw bestemming te brengen en u weer de mooiste plekjes in Europa te laten zien.

Uw en ons geduld wordt helaas sterk op de proef gesteld, maar er komen betere tijden!

Lees meer

Reis je mee naar Terschelling?

Al verschillende jaren rijden wij met groepen vrienden en vriendinnen naar Appelhof op Terschelling, dé leukste jongerencamping van Nederland! Niet voor niets is Camping Appelhof dé meest populaire jongerencamping van Nederland. Gelegen midden op het party eiland Terschelling. Dichtbij het strand. Met een eigen club/ discotheek en de hele zomer bekende artiesten. De grootste camping met 100% jongeren. Vele uitgaansgelegenheden in de buurt. Jullie vakantie op Terschelling wordt één groot feest!

De voordelen van Ghielen

Je kunt met de trein of iemand kan je brengen en halen, maar je kunt natuurlijk ook gezellig met je vrienden met de bus. En dat heeft verschillende voordelen!

* Wij rijden tussen 23 juli en 3 september elke vrijdag, zaterdag, maandag én woensdag!
* Je kunt gezellig met de hele groep samen reizen!
* Opstapplaatsen dicht bij huis (Noord- en Midden-Limburg en ZO Brabant)!
* Goede sfeer met eigen muziek (de muziekkeuze is aan jullie)!
* Voordelig!
* Veel bagageruimte door het inzetten van onze aanhanger!

De boottocht kan, indien gewenst, ook bij ons geregeld worden. De gehele reis op één plek geregeld! Wat wil je nog meer! Klik hier voor meer informatie!

Lees meer

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!