Op veler verzoek hebben we dit jaar ook een aantal weekendreisjes naar het Sauerland in het programma opgenomen. Gewoon lekker er even tussenuit. Ook ideaal voor kaart- of andere clubjes.Reisprogramma

1e dag: Na de ophaalroute rijden we naar het stadje Soest net even voorbij het Ruhrgebiet. Het oude centrum heeft heel wat moois te bieden. Achter goed bewaard gebleven stadsmuren vindt men diverse historische monumenten, mooie stadsgezichten en bijzonder fraaie stadstuinen. In de enige bewaard gebleven stadspoort, de Osthofenpoort, is het stadsmuseum gevestigd. De Dom met de Romaanse toren wordt gezien als een van de mooiste domkerken van Duitsland. Het is een gezellig stadje met veel restaurants, cafés en terrasjes. Na aankomst kunt u op eigen gelegenheid rondstruinen. In de loop van de middag rijden we verder naar ons hotel in Züschen, waar we rond 17.00 uur zullen arriveren.

2e dag: Vandaag staat een rondrit door het oostelijke deel van Sauerland op het programma. Onderweg kunt u genieten van de prachtige vakwerkhuizen en de mooiste vergezichten. Op een of meerdere plaatsen wordt een korte of langere pauze ingelast. Bijvoorbeeld in Korbach of het mooie Fritzlar. Bij voldoende belangstelling zal de chauffeur een boottocht over de Edersee organiseren. In de loop van de middag keren we weer terug naar het hotel, waar u gebruik kunt maken van het zwembad of de sauna of lekker kunt relaxen.

3e dag: Na het ontbijt heeft u nog even tijd om een wandeling door Züschen te maken voordat we via een zuidelijke route naar het plaatsje Attendorn rijden, waar we rond het middaguur arriveren. Liefhebbers krijgen de gelegenheid de plaatselijke druipsteengrotten ‘Attahöhle’ bezoeken. De anderen kunnen een wandeling maken, in het plaatsje Attendorn rondkijken of een terrasje opzoeken. Het reisje wordt besloten met een prima diner.

Hotel

U verblijft in het prima driesterren Clubhotel Haus Am Stein, gelegen aan de rand van het plaatsje Züschen. Het hotel bestaat uit meerdere gebouwen die vlakbij elkaar zijn gelegen. Het merendeel van de kamers, die zijn voorzien van douche, wc en SAT-televisie, is met een lift bereikbaar. Het hotel heeft gezellige verblijfsruimtes, lift, binnenbad, kegelbaan, Discotheek Casablanca en een eigen berghut ‘Tannenalm’.

Inbegrepen

• verzorging op basis van halfpension (uitgebreid ontbijtbuffet en prima diner, 3-gangen of buffet)
• dag 1 en 2 alle dranken van 18.00- 22.00 uur inclusief
• afscheidsdiner
• vrij gebruik zwembad, sauna en whirlpool
• dansavond met ‘live-muziek’
• kegeltoernooi met kleine prijzen
• parkeer- en tolkosten

Niet inbegrepen:
Niet genoemde excursies en overige excursiekosten zoals entrees, gids-, veer- en bootkosten, tenzij onder inbegrepen aangegeven.

Overige

In principe wordt het programma zoals beschreven aangehouden. Programmawijzigingen c.q. aanpassingen door chauffeur
mogelijk.

Toeslag:
Eenpersoonskamer vanaf € 20,- (beperkt beschikbaar)

Foto's

Beoordelingen

Vertrekdata Weekendje Sauerland

Vertrekdata Reisduur Prijs Vertrekgarantie  
29-10-2021 3 dagen €250,00 Direct boeken

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!