Zin in een lekker weekendje weg maar u wilt niet al te lang in de bus zitten? De Duitse Eifel ligt vlak om de hoek en is binnen een paar uurtjes al te bereiken. Hier is alles binnen handbereik om helemaal te ontspannen en bij te tanken.

U verblijft in Hotel zur Post in Deudesfeld, waar u ’s avonds kunt genieten van een prima diner en een gezellige muziekavond. De Eifel is één van de fascinerendste vakantiegebieden die binnen een paar uur reizen vanuit Nederland te bereiken is. Landschappelijk gezien kent het veel natuurschoon en is het bijzonder gevarieerd. De Eifel verbergt veel historische stadjes die een bezoek meer dan waard zijn. Zowel natuurliefhebbers, als cultuurliefhebbers kunnen in de Eifel hun hart ophalen. Ons hotel ligt in het hart van het natuurgebied de Eifel. Aan de rand van het plaatsje Deudesfeld geniet u hier van een heerlijk verblijf in de mooie natuur.

Reisprogramma

1e dag: Na de ophaalroute rijden we via het Drielandenpunt naar Hellenthal, waar we het Wildgehege en het Greifvogelstation zullen bezoeken. Om 16:00 uur kunnen we een roofvogeldemonstratie bijwonen. Vervolgens rijden we verder naar ons hotel in Deudesfeld waar we inchecken bij Hotel zur Post.

2e dag:
Vandaag maakt de chauffeur een grote rondrit door de Eifel. De chauffeur zal u de mooiste plekjes laten zien en op diverse plaatsen een korte of langere pauze inlassen. Dit kan zijn bij Burg Nideggen, bij de Dauner Maare, in het stadje Daun of misschien bij het openluchtmuseum in Mechernich-Kommern. Na het diner is er een gezellige muziekavond.

3e dag:
Na het ontbijt kunt u nog een wandeling maken of in het plaatsje rondkijken voordat we naar het meest bekende stadje van de Eifel, Monschau, rijden waar we rond het middaguur zullen arriveren. In Monschau kunt u de lunch gebruiken, winkelen, een wandeling maken, de Historische Senfmühle, de Glashütte of Museum Rotes Haus bezoeken of gewoon een terrasje pikken. De reis wordt besloten met een prima diner.

Hotel

U verblijft in het driesterren Hotel zur Post in het plaatsje Deudesfeld. Alle kamers, zijn voorzien van douche, wc, telefoon en televisie. Een aantal kamers heeft een balkon. Het hotel heeft een lift, een uistekend restaurant, sfeervolle Poststube, gezellige Bierstube, Wellnessbereich met o.a. sauna, stoombad, whirlpool en een mooie tuin.

Inbegrepen

• verzorging op basis van halfpension (ontbijtbuffet en 3-gangendiner)
• muziekavond
• afscheidsdiner
• welkomstdrankje
• vrij gebruik van Wellness oase
• vrij gebruik van nabijgelegen minigolf
• entree Wildgehege Hellenthal
• parkeer- en tolkosten

Niet inbegrepen:
Niet genoemde excursies en overige excursiekosten zoals entrees, gids, veer- en bootkosten, tenzij onder inbegrepen aangegeven.

Overige

In principe wordt het programma zoals beschreven aangehouden. Programmawijzigingen c.q. aanpassingen door chauffeur mogelijk.

Toeslag:
Eenpersoonskamer € 35,- 

Foto's

Beoordelingen
Helaas, deze reis is niet meer beschikbaar.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!