Ook dit jaar hebben we weer gekozen voor een 4-daagse reis met vertrek op zaterdag (m.u.v..de reis in de herfstvakantie) Zo kunnen we op zondag, wat verkeer betreft de rustigste dag van de week in Londen, tijdens een rondrit door de stad o.l.v. een deskundige gids u de ‘highlights’ van de stad het beste laten zien.

Londen heeft ontzettend veel musea, theaters, pubs en restaurants. Daarnaast is Londen een echte winkelstad. Het heeft vele speciaalzaken waar je voor de meest uiteenlopende artikelen terecht kunt. Als je wil, kun je in jacquet bediend worden (Fortnum & Mason) en kun je het grootste warenhuis ter wereld (Harrods) bezoeken. Ook ’s avonds wanneer vele gebouwen en bruggen prachtig zijn verlicht, is het goed toeven in deze wereldstad. Wervelende shows, musicals, theaters, bioscopen, restaurants en pubs in overvloed.
Kortom: Londen is genieten, een stad om nooit te vergeten, Londen is het helemaal!

Reisprogramma

1e dag: Vertrek ’s morgens vroeg. Rechtstreeks naar Calais. Oversteek van het Kanaal met de ferry. Aankomst in Londen in de vroege middag. Na een korte rondrit o.l.v. de chauffeur, waarbij u een eerste indruk van deze prachtige en vooral gezellige stad krijgt, kunt de middag en avond verder vrij besteden.

2e dag: Na het ontbijt maken we o.l.v. een deskundige Nederlandssprekende gids een grote rondrit door de stad, waarbij nagenoeg alle bekende en ook minder bekende bezienswaardigheden de revue zullen passeren. De rondrit eindigt nabij Covent Garden waar u de lunch kunt gebruiken en enige tijd op eigen gelegenheid kunt rondstruinen. ‘s Middags bent u vrij. U kunt misschien van de gelegenheid gebruik maken om bijvoorbeeld een bezoek te brengen aan het National Science Museum of het National History Museum, die gratis toegankelijk zijn.

3e dag: Na het ontbijt brengen we u naar het centrum van de stad waarna u de gehele dag naar eigen goeddunken kunt invullen. Bij voldoende belangstelling zal de chauffeur een boottocht op de rivier de Theems en/of een rit met het reuzenrad ‘London Eye’ organiseren. In de vroege avond rijdt de bus weer terug naar het hotel. U kunt er ook voor kiezen om op met openbaar vervoer terug naar het hotel te gaan.

4e dag: Na het ontbijt verlaten we Londen. Via een stop in Canterbury, beroemd vanwege de plaatselijke kathedraal, de moederkerk van de Anglicaanse Kerk, en de Canterbury Tales, het beroemde boek van Geoffrey Chaucer, rijden we naar Dover waar we omstreeks 14.00 uur weer oversteken naar het vasteland. Thuiskomst in de loop van de avond.

Hotel

We hebben kamers gereserveerd in het prima Ibis Styles Hotel London Excel (of gelijkwaardig) gelegen in de Docklands in het oosten van Londen. Alle kamers zijn minimaal voorzien van douche of bad, wc en televisie. Het hotel beschikt verder over een lift, diverse eetgelegenheden, een café en een pub. Light Railway station Custom House, waarmee u in korte tijd het centrum kunt bereiken, ligt vlakbij het hotel.

Inbegrepen

• verzorging op basis van logies met ‘full english breakfast’
• oversteek Kanaal, Calais-Dover v.v., per ferry
• sightseeing Londen o.l.v. Nederlands sprekende gids
• parkeer- en tolkosten

Niet inbegrepen:
Niet genoemde excursies en overige excursiekosten zoals entrees, gids-, veer- en bootkosten, tenzij onder inbegrepen aangegeven.

Overige

In principe wordt het programma zoals beschreven aangehouden. Programmawijzigingen c.q. aanpassingen door chauffeur mogelijk. Bij de reis in oktober (herfstvakantie) vertrekken we op donderdag, waardoor het programma mogelijk iets aangepast zal moeten worden.

Toeslag: 
Eenpersoonskamer € 100,- voor de reis in december en € 149,- voor de overige reizen.

Foto's

Beoordelingen

Vertrekdata Londen

Vertrekdata Reisduur Prijs Vertrekgarantie  
29-10-2020 4 dagen €339,00 Direct boeken
12-12-2020 4 dagen €299,00 Direct boeken

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!