Ook dit jaar hebben we een korte Kerstreis in Nederland in onze winterprogramma opgenomen. We hebben deze keer gekozen voor een verblijf in Hotel Sneek, in Friesland. Het viersterren hotel hoort ook bij de van der Valk groep en ligt in het zuiden van Friesland vlakbij het stadje Sneek.

Reisprogramma

1e dag: Na de ophaalroutes rijden we noordwaarts Rond het middaguur arriveren we in Luttelgeest, waar we na aankomst bij de Orchideeënhoeve eerst gezamenlijk de lunch zullen gebruiken. Daarna is er volop tijd om op eigen gelegenheid rond te kijken. Naast orchideeën en meer dan 3000 soorten vlinders zijn er tropische vogels, reptielen en vijvers met kleurige koikarpers. U komt het hele jaar door ogen te kort in onder andere de tropische tuin, de Maleisische tuin en de ‘Zwevende Bloementuin’. In de loop van de middag arriveren we bij ons hotel in Sneek.

2e dag: 1e Kerstdag. U kunt op uw gemak ontbijten en de omgeving van het hotel verkennen. Rond 11.00 uur worden we verwacht op een van de schepen van rederij van der Werf. Tijdens een mooie boottocht over de Friese meren kunt genieten van winterse vergezichten en van een prima lunch. Na de boottocht maakt de chauffeur nog een mooie bustour voor dat we terugkeren naar het hotel.

3e dag: Na het ontbijt rijden we over de Afsluitdijk naar Den Helder waar we de veerboot naar Texel nemen. Eerst maken we een mooie rondrit over het eiland o.l.v. een gids. Na de lunch die we gezamenlijk in Hotel de Pelikaan gebruiken is er nog wat vrije tijd in de Koog of in Den Hoorn. In de late middag arriveren we weer bij het hotel in Sneek, waar wederom een prima diner op ons wacht.

4e dag: We verlaten Friesland en rijden naar het plaatsje Hattem, waar we het plaatselijke Bakkerijmuseum bezoeken. In het museum gebruiken we de lunch nemen we een kijkje in het museum en krijgen we een humoristische ’Krakelingenshow’. Na dit verrassende bezoek rijden we verder zuidwaarts. De reis wordt besloten met een prima diner.

Hotel

We hebben kamers gereserveerd in het viersterren van der Valk Hotel Sneek. Alle ruime kamers zijn voorzien van comfortabele bedden, televisie, bureau, zithoek, airconditioning, gratis Wifi, telefoon, haardroger en kluisje. De badkamers hebben een toilet, ligbad en een aparte douche. Een aantal kamers heeft een terras of balkon met meubilair. Het hotel heeft een lift, stijlvolle bar/brasserie en een prima restaurant.

Inbegrepen

• 3x overnachting in ruime kamers met faciliteiten
• 3x een uitgebreid ontbijtbuffet
• 3x een 4-gangen Kerstdiner met uitgebreide keuzemogelijkheden
• 2 consumpties tijdens het diner (pils, fris of huiswijn)
• bezoek aan Orchideeënhoeve incl. lunch
• boottocht Friese Meren incl. lunch aan boord
• dagtocht Texel incl. rondrit gids en lunch
• bezoek Bakkerijmuseum incl. Krakelingenshow en lunch
• parkeer- en tolkosten

Niet inbegrepen:
Niet genoemde excursies en overige excursiekosten zoals entrees, gids-, veer- en bootkosten, tenzij onder inbegrepen aangegeven.

Overige

In principe wordt het programma zoals beschreven aangehouden. Programmawijzigingen c.q. aanpassingen door chauffeur
mogelijk.

Toeslag:
Eenpersoonskamer € 127,50

Foto's

Beoordelingen
Helaas, deze reis is niet meer beschikbaar.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!