Scheveningen is de populairste kustplaats van Nederland. Natuurlijk is er het strand en de gezellige boulevard, maar de badplaats heeft ook een groot aantal bezienswaardigheden. Bijvoorbeeld het Casino, het Circustheater, het imposante Kurhaus, de gerenoveerde pier en een overdekt winkelcentrum.

Naast de attracties en de winkels aan de boulevard, vind je in het centrum nog authentieke vissershuisjes, die je herinneren aan de tijd dat mensen nog puur van de visserij moesten leven. Wandel eens door de knusse straatjes als de Ankerstraat, Keizerstraat en Badhuisstraat en zie nog iets van het dorp dat Scheveningen vroeger was. In welk seizoen je ook komt, langs de boulevard en op het strand is het altijd gezellig druk. Over de levendige promenade kun je eindeloos slenteren of neuzen in de vele winkeltjes. Maar ook het nabijgelegen Den Haag biedt een hoop interessante plekken, bijvoorbeeld het Binnenhof, de Ridderzaal, het Mauritshuis en Paleis Noordeinde.

Reisprogramma

1e dag: Na de ophaalroute rijden we met onderbreking voor een kopje koffie rechtstreeks naar Scheveningen waar we nog voor het middaguur aankomen. Na aankomst kunt u op uw gemak de omgeving van het hotel verkennen, een (strand) wandeling maken, Sealife bezoeken of een kijkje nemen bij de beroemde Pier.

2e dag: Vandaag staat een Royal Tour door Hofstad Den Haag op het programma. Een gids begeleidt ons op een verrassende route langs Haagse paleizen zoals paleis Lange Voorhout, paleis Noordeinde, paleis Kneuterdijk, paleis Huis ten Bosch, langs ambassades, het Vredespaleis en vele andere internationale instellingen die in Den Haag zijn gevestigd. Na de rondrit kunt u op eigen gelegenheid de stad verkennen. Bij voldoende belangstelling wordt later in de middag nog een bezoek gebracht aan Panorama Mesdag voordat we terugkeren naar ons hotel.

3e dag: Programma naar keuze: 
• vrije tijd Scheveningen
• bezoek Madurodam (entree niet inbegrepen)
• vrije tijd Den Haag
• rondrit o.l.v. chauffeur

4e dag: Verrassingsdag o.l.v. de chauffeur. Afhankelijk van de weersomstandigheden, belangstelling van de meerderheid van de deelnemers zorgt de chauffeur voor een aanvullend programma. Dit kan een rondrit zijn, een bezoek aan een leuk stadje of een leuke bezienswaardigheid in de omgeving. Bij voldoende belangstelling en indien mogelijk zal de chauffeur een boottocht over de Kagerplassen of het Braassemermeer organiseren. U kunt er ook voor kiezen de dag op eigen gelegenheid in Scheveningen door te brengen.

5e dag: Na het ontbijt beginnen we aan de terugreis. We rijden naar Rotterdam waar we een boeiende havenrondvaart maken met rederij Spido. Aansluitend kunt u op eigen gelegenheid lunchen, een wandelingetje maken, winkelen, de Markthal of een andere bezienswaardigheid in deze tweede stad van Nederland bezoeken. Om 15.30 uur rijden we verder huiswaarts. De reis wordt besloten met een prima diner.

Hotel

U verblijft in het driesterren Badhotel Scheveningen gelegen in het centrum, vlakbij het strand, de Pier, Sealife en het Circustheater. Alle Comfort kamers zijn met de lift bereikbaar en voorzien van twee aparte bedden, douche, wc, telefoon, televisie, koelkastje, kluisje, airco en koffie- en theefaciliteiten.

Inbegrepen

• verzorging op basis van halfpension (uitgebreid ontbijtbuffet en prima 3-gangendiner)
• afscheidsdiner
• welkomstdrankje
• Royal Tour Den Haag o.l.v. gids
• havenrondvaart Rotterdam
• parkeer- en tolkosten

Niet inbegrepen:
Niet genoemde excursies en overige excursiekosten zoals entrees, gids-, veer- en bootkosten, tenzij onder inbegrepen aangegeven.

Overige

In principe wordt het programma zoals beschreven aangehouden. Programmawijzigingen c.q. aanpassingen door chauffeur mogelijk.

Toeslag:
• eenpersoonskamer € 111,- voor de reizen in juni, september en oktober, 118,- voor de reizen in juli en augustus
• entree Madurodam € 16,50

Foto's

Beoordelingen
Helaas, deze reis is niet meer beschikbaar.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!