Het beeld van Zell am See wordt bepaald door de tientallen bergreuzen van meer dan 3000 meter, zachtgroene almweiden en het heldere water van het meer. Het stadje heeft een levendig centrum met vele winkels, terrasjes en bezienswaardigheden.
Een ideale coulisse voor de muziekfeesten ‘Salzburger Musikfrühling’, die al vele jaren in mei/juni in Zell am See worden georganiseerd. Speciaal voor dit muzikaal evenement wordt het plaatselijke ijsstadion omgetoverd tot een sfeervolle feesthal. Goede, gereserveerde zitplaatsen, voldoende eten en drinken en vele muzikale hoogtepunten zorgen ongetwijfeld voor een aantal sfeervolle en gezellige avonden en dus voor een geslaagde muziekreis.

Reisprogramma

1e dag: Heenreis. Aankomst bij het hotel in het begin van de avond.

2e dag: Vandaag maakt de chauffeur een enerverende rit over de ‘Grosglockner Hochalpenstrasse’ waarbij u onderweg kunt genieten van vele spectaculaire vergezichten. In de hoofdstad van Osttirol, Lienz, wordt een langere pauze ingelast. De terugreis gaat via Matrei, de Felbertauernstrasse, de Felbertauerntunnel en langs Mittersill.

3e dag: in de loop van deze dag rijden we naar het Nationalpark Hohe Tauern. Hier maken we een enerverende tocht met de Pinzgauer Lokalbahn. De rit voert ons van Mittersill naar het plaatsje Krimml. Gezeten in een van de nostalgische wagons kunnen we onderweg genieten van een van de mooiste landschappen van de Alpen. Na aankomst in Krimml nemen we uiteraard een kijkje bij de imposante gefaseerde Krimmler watervallen. ’s Avonds is er een gezellige ‘Unterhaltungsabend’ met blaasmuziek en volksdansen.

4e dag: Met de kabelbaan gaat u deze dag omhoog naar het Alpincentrum van de Kitzsteinhorn Gletscher, waar u op grote hoogte gezellig kunt frühshoppen, een unieke belevenis! Tegen een kleine meerprijs (ter plaatse te voldoen) kunt u eventueel nog verder omhoog, tot maar liefst 3000 m., waar het uitzicht grandioos is en u een wandeling kunt maken. ‘s Avonds tijdens het ‘Salzburger Frühlingsgala’ kunt u genieten van o.a. de Wildecker Herzbuben, bekend van ‘Herzilein, du sollst nicht traurig sein…..’, de sympathieke Zwitserse zangeres Francine Jordi, de uit Südtirol afkomstige broers Vincent en Fernando en uiteraard de populairste vertolker van de volksmuziek, Hansi Hinterseer.

5e dag: Vandaag bezoeken we Zell am See. We maken een panoramaboottocht over de idyllisch gelegen Zeller See. Vanaf het zonnedek heeft u een magnifiek uitzicht op de bergtoppen van o.a. de Grossglockner, de Kitzensteinhorn en de Smittenhöhe. U kunt verder een wandeling over de Esplanade, een wandelpromenade langs het meer, maken of een terrasje opzoeken.

6e dag: Terugreis. De reis wordt besloten met een prima diner.

Hotel

Net als verleden jaar overnacht u in 2018 in een uitstekend viersterren hotel gunstig gelegen in de regio Zell am See/Kaprun. Alle kamers zijn voorzien van douche of bad, wc en televisie. De adresgegevens van het hotel ontvangt u bij uw reisbescheiden.

Inbegrepen

• verzorging op basis van halfpension (uitgebreid ontbijtbuffet en prima 3-gangendiner)
• 1x Brettljause i.p.v. diner
• afscheidsdiner
• ‘Unterhaltungsabend’ met blaasmuziek en volksdansen
• entree en gereserveerde zitplaatsen 1e categorie Salzburger Frühlingsgala
• heen- en terugtocht met de kabelbaan naar Alpincenter Kitzsteinhorn
• entree voor het frühshoppen
• rit met stoomtrein
• entree Krimmler watervallen
• boottocht Zeller See
• parkeer- en tolkosten

Niet inbegrepen:
Niet genoemde excursies en overige excursiekosten zoals entrees, gids-, veer- en bootkosten, tenzij anders aangegeven.

Overige

In principe wordt het programma zoals beschreven aangehouden. Programmawijzigingen c.q. aanpassingen door chauffeur mogelijk.

Toeslag: 
Eenpersoonskamer € 70,-

Foto's

Beoordelingen
Helaas, deze reis is niet meer beschikbaar.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!