In het zuidwesten van Friesland ligt het zogenaamde Gaasterland. Gelegen gelegen pal aan de kust, met volop groene weilanden, monumentale boerderijen, oude bossen, statige beukenlanen, zachte glooiingen, slingerende watertjes en prachtige vergezichten is het Gaasterland ‘op en top Fries’. 

Onze verblijfplaats Rijs (Fries: Riis) ligt aan de rand van het majestueuze Rijsterbos, vlakbij het IJsselmeer tussen Stavoren en Lemmer. Het is een prachtig klein plaatsje waar het elke dag van het jaar aangenaam vertoeven is. Lekker wandelen, steeds weer iets nieuws zien in een parkachtige omgeving, dennengeur en frisse lucht van ‘zee’ opsnuiven.

Georganiseerd zoals u van ons gewend bent, maar rekening houdend met de richtlijnen van het RIVM.

- Mondkapje in de bus verplicht!

Reisprogramma

Voor deze extra ingelaste, korte vakantie geldt:
We brengen u de eerste dag rechtstreeks naar de gekozen bestemming waar u rond het middaguur bij het hotel arriveert. Daarna keert de touringcar terug naar de garage en kunt u de rest van de tijd naar eigen goeddunken invulling geven. Er zijn legio wandel- en/ of fietsmogelijkheden. In het hotel liggen routebeschrijvingen klaar, kunt u een fiets huren (zolang de voorraad strekt), in een aantal gevallen zijn wandel- of fiets-apps beschikbaar. De laatste dag staat de touringcar om 14.00 uur weer klaar om u rechtstreeks terug naar huis te brengen. Instapplaats = uitstapplaats. Thuiskomst rond 18.00 uur.

Hotel

De kamers in Hotel Gaasterland zijn allemaal voorzien van toilet, douche of bad, televisie en telefoon. Er is een lift en er zijn ook enkele kamers op de begane grond beschikbaar. Het hotel heeft een prima restaurant waar de maaltijden veelal in buffetvorm worden aangeboden. Er is verder een gezellige bar met o.a. een biljart. IN het hotel kunnen fietsen worden gehuurd.

Inbegrepen

• Vervoer op basis van brengen en halen
• Verzorging op basis van halfpension (ontbijtbuffet en 3-gangen-diner of buffet)

Overige

Toeslag:
  • Eenpersoonskamer € 22,50
  • Lunchpakket vanaf € 4,--
  • Huurfiets vanaf € 8,50 p.d.

Foto's

Beoordelingen
Helaas, deze reis is niet meer beschikbaar.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!