Katwijk aan Zee betekent genieten! Van zon en zee, van uitwaaien op het strand en zwerven door de duinen, van winkelen pal achter de boulevard en lekker neerstrijken op een van de vele terrassen, van natuur, cultuur en historie, van een gezellige drukte of juist van de rust.

De historische stad Leiden, ook wel Sleutelstad genoemd is een stad met veel sfeer, charme, klasse, een enorme diversiteit en ontzettend veel verborgen schatten. Hoewel het bezoek aan de musical Soldaat van Oranje ongetwijfeld het hoogtepunt van deze reis zal zijn, zijn we er van overtuigd dat ook het verblijf in Leiden onvergetelijke indrukken bij u zal achterlaten.

WEES ER SNEL BIJ - LAATSTE TICKETS!!!

Reisprogramma

1e dag: Na de ophaalroute rijden we rechtstreeks naar Katwijk aan Zee, waar we omstreeks 14.00 uur zullen arriveren. Na aankomst checken we in bij Hotel Noordzee. Daarna bent u vrij en kunt u genieten van al dat Katwijk aan Zee u te bieden heeft. Omstreeks 17.30 uur wordt het diner geserveerd. Na het diner rijden we naar de nabij gelegen TheaterHangaar waar om 20.00 uur de musical Soldaat van Oranje begint. Direct na de voorstelling rijden we terug naar het hotel.

2e dag: Na het ontbijt gaat de bagage in de bus. Aansluitend kunt u nog tot ca. 11.00 uur in Katwijk aan Zee doorbrengen. Daarna rijden we naar Leiden waar we nog voor de middag arriveren. Na aankomst heeft u volop tijd om de stad Leiden wat nader te leren kennen. U kunt een wandeling maken, een van de vele musea of de Hortus Botanicus gaan bekijken, gezellig winkelen of gewoon genieten van de historische binnenstad. Omstreeks 16.00 uur beginnen we aan de terugreis. De reis wordt besloten met een prima diner.

Als de Duitsers in 1940 Nederland binnenvallen, leeft de Leidse student Erik Hazelhoff Roelfzema met zijn Leidse vrienden een onbezorgd studentenleven. De oorlog zet alles op zijn kop, alle verhoudingen op scherp. Iedereen moet zijn eigen keuzes maken...: Ga je vechten voor Vrijheid, Volk, Vaderland? Studeer je door met je kop in het zand? Of kies je doelbewust voor de vijand?

Soldaat van Oranje - De Musical is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van één van de grootste verzetshelden uit onze vaderlandse geschiedenis. Aan het begin van de oorlog ontsnapt Erik naar Engeland, waar hij als piloot betrokken is bij bombardementen op Duitsland. Zijn beroemde boek Soldaat van Oranje werd in 1977 verfilmd met Rutger Hauer in de titelrol en is op vernieuwende wijze te zien als musical in de TheaterHangaar in Katwijk.

Hotel

Alle kamers in het uitstekende Hotel Noordzee zijn vriendelijk ingericht en voorzien van douche of bad, telefoon, televisie en minisafe. Het hotel ligt aan de boulevard, vlakbij het brede strand en het gezellige centrum met winkels en boetieks. Hotel Noordzee heeft een prima restaurant met uitzicht op zee, een gezellige bar, mooi terras, pizzeria, lift en fietsverhuur.

Inbegrepen

• 1x overnachting met halfpension (ontbijtbuffet en 3-gangendiner)
• afscheidsdiner
• welkomstdrankje
• 1e rang ticket Soldaat van Oranje
• parkeer- en tolkosten

Niet inbegrepen:
Niet genoemde excursies en overige excursiekosten zoals entrees, gids-, veer- en bootkosten, tenzij onder inbegrepen aangegeven.

Overige

In principe wordt het programma zoals beschreven aangehouden. Programmawijzigingen c.q. aanpassingen door chauffeur
mogelijk.

Toeslag:
Eenpersoonskamer € 40,-


Foto's

Beoordelingen

Vertrekdata Katwijk aan Zee & Leiden

Vertrekdata Reisduur Prijs Vertrekgarantie  
28-02-2020 2 dagen €255,00 Direct boeken
29-02-2020 2 dagen €255,00 Direct boeken

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!