Katwijk aan Zee betekent genieten! Van zon en zee, van uitwaaien op het strand, zwerven door de duinen en van winkelen pal achter de boulevard. Ook in de wintermaanden is een korte vakantie in Katwijk aan Zee de moeite waard.

Katwijk is in de loop der tijd uitgegroeid tot een toeristische trekpleister van formaat. Het strand, om te zonnen, te wandelen, uit te waaien, een schitterend duingebied dat helemaal doorloopt tot aan Scheveningen, een groot bos met diverse goed gemarkeerde wandelroutes, een boulevard met winkeltjes, terrasjes waar u kunt flaneren en het uniek gelegen winkelhart Zeezijde, waar men naar hartenlust kan shoppen! Daarnaast is er de
vuurtoren en zijn er een aantal interessante musea waaronder het Katwijks Museum en het Spinozahuis.

SOLDAAT VAN ORANJE
Ook bij deze 5-daagse reis kunnen liefhebbers een bezoek brengen aan de Musical Soldaat van Oranje! Op dinsdagavond gebruiken we het diner in het hotel iets eerder
zodat we ruim op tijd bij de TheaterHangaar zijn voor de voorstelling. Let op: Zeer tijdig (bij boeking) te reserveren!

Reisprogramma

1e dag: Na de ophaalroute rijden we, met onderbreking voor een kopje koffie, rechtstreeks naar Katwijk aan Zee, waar we rond het middaguur arriveren. Nadat we gezamenlijk de lunch hebben gebruikt checken we in bij Hotel Noordzee. De rest van de middag bent u vrij. U kunt het plaatsje Katwijk aan Zee verkennen, een (strand)wandeling maken of bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het Katwijks Museum.

2e dag: Om 09.30 uur worden we bij Futureland Maasvlakte 2 in Rotterdam verwacht. Tijdens een rondrit vertelt de gids ons van alles over dit nieuwe gebied met zijn hypermoderne terminals. Ook kunnen we een kijkje nemen in het informatiecentrum. Daarna rijden we naar het centrum van Rotterdam waar u bij de Markthal wordt uitgezet. Hier kunt u op uw gemak rondkijken en de lunch gebruiken. Bij voldoende belangstelling organiseert de chauffeur een rondvaart door de haven met rederij Spido.

3e dag: Deze dag rijden we naar Hofstad Den Haag. O.l.v. een deskundige gids maken we een zogenaamde ‘Royal Tour’ door de stad. De gids voert ons langs diverse historische gebouwen en Haagse paleizen, waaronder paleis Noordeinde, paleis Lange Voorhout en paleis Kneuterdijk. Na de rondrit rijden we naar Madurodam waar alles op precies 1/25 van de ware grootte is nagebouwd. Na de lunch kunt u op uw gemak rondkijken in deze miniatuurstad. In de loop van de middag rijden we terug naar Katwijk aan Zee.

4e dag: Vandaag staat het Avifauna in Alpen aan de Rijn op het programma. Een bezoek aan dit unieke dierenpark met de nadruk op vogels is ook in de wintermaanden zeker de moeite waard. Rond het middaguur rijden we verder naar Gouda, waar u op eigen gelegenheid de lunch kunt gebruiken en het centrum kunt verkennen. Neem zeker een kijkje in de Sint Jan, met 123 meter de langste kerk van Nederland en wereldberoemd vanwege de ‘Goudse Glazen’; 72 gebrandschilderde ramen.

5e dag: Na het ontbijt gaat de bagage in de bus. Aansluitend kunt u nog tot ca. 11.00 uur de tijd in Katwijk aan Zee doorbrengen. Daarna rijden we naar Leiden waar we nog voor de middag arriveren. Na aankomst heeft u volop tijd om de stad Leiden wat nader te leren kennen. U kunt een wandeling maken, Naturalis met z’n Tyrannosaurus Rex, een van de vele andere musea of de Hortus Botanicus gaan bekijken, gezellig winkelen of gewoon genieten van de historische binnenstad. Omstreeks 16.00 uur beginnen we aan de terugreis. De reis wordt besloten met een prima diner.

Hotel

Alle kamers in het uitstekende Hotel Noordzee zijn vriendelijk ingericht en voorzien van douche of bad, telefoon, televisie en minisafe. Het hotel ligt aan de boulevard, vlakbij het brede strand en het gezellige centrum met winkels en boetieks. Hotel Noordzee heeft een prima restaurant met uitzicht op zee, een gezellige bar, mooi terras, pizzeria, lift en fietsverhuur.

Inbegrepen

• verzorging op basis van halfpension (ontbijtbuffet en 3-gangendiner)
• afscheidsdiner
• lunch 1e en 3e dag
• welkomstdrankje
• gids voor rondrit Maasvlakte 2
• gids voor Royal Tour Den Haag
• entree Madurodam
• welkomstdrankje
• parkeer- en tolkosten

Niet inbegrepen:
Overige excursiekosten zoals entrees, gids-, veer en bootkosten, tenzij onder inbegrepen aangegeven.

Overige

In principe wordt het programma zoals beschreven aangehouden. Programmawijzigingen c.q. aanpassingen door chauffeur mogelijk.
 
Toeslag:
• eenpersoonskamer € 70,-
• Soldaat van Oranje € 95,-* (vervoer incl. ticket 1e rang)

* Zeer tijdig (bij boeking) te reserveren!

Foto's

Beoordelingen

Vertrekdata Katwijk aan Zee

Vertrekdata Reisduur Prijs Vertrekgarantie  
10-02-2018 5 dagen €490,00 Direct boeken

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!