In dit bijzonder fraaie stukje Nederland is geen gebrek aan rust en ruimte. Je kunt er genieten van eindeloze vergezichten, van stranden, ongerepte natuurgebieden en van een aantal verrassende, gezellige stadjes en dorpen.

Omgeven door de Westerschelde en de Noordzee is Zeeuws-Vlaanderen met zijn uitgestrekte stranden een geliefde bestemming van badgasten en natuurliefhebbers. De regio heeft twee belangrijke natuurgebieden. Het Zwin in het westen en het Verdronken Land van Saeftinghe, helemaal in het oosten. Naast de fraaie natuur liggen er interessante plaatsen zoals het artistieke Groede en mosseldorp Philippine. Maar ook oude vestingsteden zoals Hulst.

Met ruim 11.000 inwoners behoort Hulst tot de grotere plaatsen van de provincie Zeeland. Hulst heeft een beschermd stadsgezicht. Het stadje heeft een ruim winkelaanbod en maar liefst 68 rijksmonumenten, waaronder delen van de stadswallen, het stadhuis aan de Grote Markt en de basiliek.

Reisprogramma

1e dag: Met onderbreking voor een kopje koffie rijden we rechtstreeks naar Hulst waar we rond het middaguur zullen arriveren. ’s Middags bent u vrij om op uw gemak met dit bijzonder fraaie stadje kennis te maken. In het gezellige centrum is het goed toeven, kunt u winkelen of een mooie wandeling maken.

2e dag:
Vandaag maken we olv de chauffeur een mooie rondrit door Zeeuws-Vlaanderen. Onderweg wordt bijvoorbeeld een pauze ingelast in het pittoreske plaatsje Groede waar ‘Het Vlaemsche Erfgoed’ bezocht kan worden; een museumstraatje waar men zich in de eerste helft van de vorige eeuw waant. Vervolgens rijden we naar de hoofdstad van West-Vlaanderen: Brugge. Deze prachtige historische stad is één grote verzameling van oude straten, sfeervolle pleinen en prachtige gevels. In de loop van de middag keren we terug naar Hulst.

3e dag:
Door de Westerschelde-tunnel rijden we naar het voormalige eiland Walcheren. Onder leiding van de chauffeur maken we een mooie bustocht. Op diverse plaatsen wordt een korte of langere pauze ingelast. Bijvoorbeeld in Veere, Westkapelle en/of Vlissingen. De laatste stop is in de provinciehoofdstad Middelburg, een stad met een eigen karakter. Er zijn sfeervolle pleintjes, leuke straatjes, gezellige cafeetjes en er is een groot winkelaanbod. In de late middag keren we terug naar ons hotel in Hulst.

4e dag:
We verlaten Hulst en rijden langs natuurgebied Het Verdronken Land van Saeftinge naar het surrealistische plaatsje Doel, een verlaten spookstad onder de rook van Antwerpen, ook bekend om zijn kerncentrale. Rond het middaguur arriveren we in Oudenbosch. Hier kunt u een wandeling maken en misschien een kijkje nemen in de plaatselijke basiliek, die is geïnspireerd op twee kerken in Rome. De reis wordt besloten met een prima diner.

Hotel

We hebben kamers gereserveerd in het zeer gunstig, op 500 m. van het centrum van Hulst gelegen, driesterren Hotel Hulst. Alle prima kamers, die deels met een lift bereikbaar zijn, hebben douche, toilet, föhn en televisie. Het hotel heeft een gezellige bar. In Brasserie Léon, gelegen op 75 meter, kunt u genieten van een prima diner.

Inbegrepen

• verzorging op basis van halfpension (uitgebreid ontbijtbuffet en prima diner)
• afscheidsdiner
• welkomstdrankje
• parkeer- en tolkosten

Niet inbegrepen:
Niet genoemde excursies en overige excursiekosten zoals entrees, gids-, veer- en bootkosten, tenzij onder inbegrepen aangegeven.

Overige

In principe wordt het programma zoals beschreven aangehouden. Programmawijzigingen c.q. aanpassingen door chauffeur mogelijk.

Toeslag:
Eenpersoonskamer € 60,- 

Foto's

Beoordelingen
Helaas, deze reis is niet meer beschikbaar.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!