Tijdens deze korte vakantie in de Tiroler bergen kunt u genieten van enkele verrassende excursies, een goede verzorging in een 4-sterrenhotel, een spectaculaire Haflinger paardenshow, een uniek bloemencorso en natuurlijk het open air concert van Hansi Hinterseer en de Tiroler Echo, deze keer in een indrukwekkende coulisse op Vesting Kufstein.

Foto: Michael Werlberger

Reisprogramma

1e dag: Heenreis. Aankomst bij het hotel laat in de middag.

2e dag:
Deze dag rijden we eerst naar de hoofdstad van Tirol, Innsbruck, waar we eerst een bezoek brengen aan de Bergisel Springschans. Een indrukwekkend bouwwerk vanwaar men een uniek uitzicht heeft op de stad en het dal van de Inn. Aansluitend kunt u deze fraaie stad op eigen gelegenheid verkennen. De Altstadt, het goldenes Dachl de Hofburg zijn zeker de moeite waard.

3e dag:
Na het ontbijt rijden we naar Ebbs waar we ’s morgens eerst een unieke show met Haflinger paarden bezoeken. Tijdens de één uur durende voorstelling krijgt u alle onderdelen te zien waar deze paarden voor worden ingezet. Omstreeks 13.30 uur begint het grootste bloemencorso van Oostenrijk met in totaal meer dan 500.000 bloemen. Aansluitend is er Frühshoppen met muziek, optredens en lekkernijen uit de regio. In de late namiddag keren we terug naar het hotel voor het diner.

4e dag:
‘s Morgens bent u vrij. U kunt een wandeling maken of gebruik maken van de faciliteiten van het hotel. Na het diner, dat we vandaag ’s middags gebruiken, rijden we naar de, in Beieren gelegen, Chiemsee. Bij voldoende belangstelling maken we een panorama boottocht naar de Fraueninsel, waar u enige tijd op eigen gelegenheid kunt rondkijken voordat we naar Festung Kufstein rijden voor het hoogtepunt van deze reis, het concert van Hansi Hinterseer en de Tiroler Echo. Na het concert rijden terug naar het hotel.

5e dag:
Vandaag zorgt de chauffeur voor een extra excursie, Dit kan een rondrit door het hooggebergte zijn, een bezoek aan een leuk stadje of misschien zelfs allebei. Laat u verrassen!

6e dag:
Terugreis. De reis wordt besloten met een prima diner.

Hotel

U overnacht in een uitstekend viersterren hotel gunstig gelegen in de regio Kitzbüheler Alpen/ Kufstein. Alle kamers zijn voorzien
van douche of bad, wc en televisie. De adresgegevens van het hotel ontvangt u bij uw reisbescheiden.

Inbegrepen

• verzorging op basis van halfpension (ontbijtbuffet en prima 3-gangendiner)
• 1x Brettljause i.p.v. diner
• afscheidsdiner
• welkomstdrankje
• bezoek Bergisel skischans
• entree en gereserveerde zitplaatsen (4e categorie) Open Air concert Hansi Hinterseer en Tiroler Echo
• bezoek bloemencorso in Ebbs
• bezoek Haflinger paardenshow
• parkeer- en tolkosten

Niet inbegrepen:
Niet genoemde excursies en overige excursiekosten zoals entrees, gids-, veer- en bootkosten, tenzij anders aangegeven.

Overige

In principe wordt het programma zoals beschreven aangehouden. Programmawijzigingen c.q. aanpassingen door chauffeur mogelijk.

Toeslag: 
• eenpersoonskamer € 75,-
• zitplaatsen 3e categorie € 10,-
• zitplaatsen 2e categorie € 20,-
• zitplaatsen1e categorie alleen op aanvraag

Foto's

Beoordelingen

Vertrekdata Hansi Hinterseer & Tiroler Echo

Vertrekdata Reisduur Prijs Vertrekgarantie  
17-08-2022 6 dagen €635,00 Direct boeken

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!