Het programma van deze 2-daagse najaarsaanbieding omvat bezoeken aan Luik en Monschau, waar u, naast een bezoek aan de plaatselijke ‘Weihnachtsmärkte’, op uw gemak kunt rondkijken. Tevens bezoeken we Krippana, de grootste kerststallententoonstelling van heel Europa.

U verblijft in Hotel zur Post in Deudesfeld, waar u ’s avonds kunt genieten van een prima diner en een gezellige muziekavond. De Eifel is één van de fascinerendste vakantiegebieden die binnen een paar uur reizen vanuit Nederland te bereiken is. Landschappelijk gezien kent het veel natuurschoon en is het bijzonder gevarieerd. De Eifel verbergt veel historische stadjes die een bezoek meer dan waard zijn. Zowel natuurliefhebbers als cultuurliefhebbers kunnen in de Eifel hun hart ophalen. Hotel Zur Post Deudesfeld ligt in het hart van het natuurgebied de Eifel. Aan de rand van het plaatsje Deudesfeld geniet u hier van een heerlijk
verblijf in de mooie natuur.

Reisprogramma

1e dag: Met onderbreking voor een kopje koffie rijden we rechtstreeks naar Luik, waar we nog voor de middag zullen arriveren. Na aankomst heeft u volop vrije tijd om de sfeervolle kerstmarkt te bezoeken, te lunchen of te winkelen. In de loop van de middag rijden we verder naar Deudesfeld waar we inchecken bij Hotel zur Post. Na het diner is er een gezellige muziekavond.

2e dag: Na het ontbijt vertrekken we richting Losheim, dat op de Duits-Belgische grens ligt, waar de grootste permanente expositie van kerstkribben, de Krippana is gevestigd. De expositie herbergt vele kerstkribben uit binnen- en buitenland. Daarnaast zijn ook vele grote kerstgroepen uit kerken te bezichtigen. Vervolgens gaan we naar het mooie Monschau, Dit bekende Eifelstadje is sowieso in alle seizoenen sfeervol maar tijdens de Weihnachtsmarkt is het knusse stadje één en al kerstsfeer. Van eind november tot eind december is het oude centrum van Monschau het decor van vele feestelijk verlichte kerstkraampjes in de nauwe straatjes en het marktplein. Omstreeks 16:00 uur beginnen we weer aan de terugreis. De reis wordt besloten met een prima diner.

Hotel

U verblijft in het driesterren Hotel zur Post in het plaatsje Deudesfeld. Alle kamers zijn voorzien van douche, wc, telefoon en televisie. Een aantal kamers heeft een balkon. Het hotel heeft een lift, een uitstekend restaurant, sfeervolle ‘Poststube’, gezellige ‘Bierstube’, Wellnessbereich met o.a. sauna, stoombad, caldarium, whirlpool en een mooie tuin.

Inbegrepen

• verzorging op basis van halfpension (uitgebreid ontbijtbuffet en prima 3-gangendiner)
• muziekavond
• entree Krippana
• afscheidsdiner
• parkeer- en tolkosten

Niet inbegrepen:
Niet genoemde excursies en overige excursiekosten zoals entrees, gids-, veer- en bootkosten, tenzij onder inbegrepen aangegeven.

Overige

In principe wordt het programma zoals beschreven aangehouden. Programmawijzigingen c.q. aanpassingen door chauffeur mogelijk.

Toeslag:
Eenpersoonskamer € 15,-.

Foto's

Beoordelingen

Vertrekdata Eifel

Vertrekdata Reisduur Prijs Vertrekgarantie  
29-11-2019 2 dagen €135,00 Direct boeken
30-11-2019 2 dagen €135,00 Direct boeken
06-12-2019 2 dagen €135,00 Direct boeken
07-12-2019 2 dagen €135,00 Direct boeken
13-12-2019 2 dagen €135,00 Direct boeken
14-12-2019 2 dagen €135,00 Direct boeken

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!