Het Disneyland® Park is een betoverende wereld voor jong en oud. Vijf magische landen, shows én attracties voor alle leeftijden.
In Disneyland® ervaar je de spanning van het avontuur, de magische wereld van fantasie en de wonderen uit de tijd van de ontdekkingen. Ontmoet de Disneyfiguren uit de klassieke Disney-verhalen en ga op in een wereld waar fantasie realiteit en realiteit fantasie is. Dromen met je ogen wijd open, dat kan alleen in het Disneyland® Park.

Het Walt Disney Studio’s® Park biedt je de mogelijkheid een kijkje te nemen achter de schermen. De verbeelding van Disney neemt je mee op een reis naar de magische wereld van Film, Animatie en Televisie. Stap door de poorten van de Disney studio’s en laat je verbeelding de vrije loop. Lichten aan! Camera loopt! 360° Magie! Overal! Altijd! In vier verschillende productieszones, allemaal met één doel: entertainment!!

Reisprogramma

1e dag: In de vroege ochtend wordt richting Frankrijk vertrokken, zodat de aankomst bij het Disneyland® Resort Paris omstreeks 12.00 uur zal zijn. Wij hebben een 2-daags ticket voor beide parken voor u gereserveerd, zodat u twee dagen onbeperkt toegang heeft tot beide Disney® Parken. Besteed uw tijd goed zodat u optimaal van de attracties gebruik kunt maken. Na sluitingstijd rijden we naar ons hotel voor de overnachting.

2e dag: Na het ontbijt rijden we weer terug naar Disneyland® Resort Paris. Hier kunt u tot 17.00 uur genieten van alles wat Disney® u te bieden heeft, voordat we aan de terugreis beginnen. Terugkomst in Nederland rond middernacht.

Hotel

We hebben kamers gereserveerd in Hotel Kyriad Torcy (of gelijkwaardig). Het hotel ligt op korte afstand van Disneyland® Resort Paris. Alle kamers zijn voorzien van douche of bad, wc, telefoon en televisie. Het hotel heeft verder een lift en een prima restaurant.

Inbegrepen

• verzorging op basis van logies met Frans ontbijt
• ticket dat recht geeft op twee dagen toegang tot beide Disneyland® parken
• vervoer zoals beschreven 
• parkeer- en tolkosten

Niet inbegrepen:
Niet genoemde excursies en overige excursiekosten zoals entrees, gids-, veer- en bootkosten, tenzij onder inbegrepen aangegeven.

Overige

In principe wordt het programma zoals beschreven aangehouden. Programmawijzigingen c.q. aanpassingen door chauffeur mogelijk.

Toeslag:
Eenpersoonskamer € 54,- 

Korting:
• verblijf driepersoonskamer € 3,- p.p.p.n. 
• verblijf vierpersoonskamer € 4,- p.p.p.n. 
• entreekorting kinderen 3 t/m 11 jaar € 10,-

Foto's

Beoordelingen

Vertrekdata Disneyland Parijs

Vertrekdata Reisduur Prijs Vertrekgarantie  
16-02-2018 2 dagen €225,00 Direct boeken

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!