Het Disneyland® Park is een betoverende wereld voor jong en oud. Vijf magische landen, shows én attracties voor alle leeftijden.

In het Disneyland® Park ervaar je de spaning van het avontuur, de magische wereld van fantasie en de wonderen uit de tijd van de ontdekkingen. Ontmoet de Disneyfiguren uit de klassieke Disney-verhalen en ga op in een wereld waar fantasie realiteit en realiteit fantasie is. Dromen met je ogen wijd open, dat kan alleen in het Disneyland® Park.

Het Walt Disney Studio’s® Park is al sinds jaren een betoverende wereld voor jong en oud. Het is de enige plaats waar je een kijkje achter de schermen kunt nemen. De verbeelding van Disney neemt je mee op een reis naar de magische wereld van Film, Animatie en Televisie. Stap door de poorten van de Disney studio’s en laat je verbeelding de vrije loop. Lichten aan! Camera loopt!, 360º Magie! Overal! Altijd! In vier verschillende productiezones, allemaal met één doel: entertainment!!

Reisprogramma

1e dag: In de vroege ochtend wordt richting Frankrijk vertrokken, zodat de aankomst bij het Disneyland® Resort Paris omstreeks 12.00 uur zal zijn. Wij hebben een 2-daags ticket voor beide parken voor u gereserveerd, zodat u twee dagen onbeperkt toegang heeft tot beide Disney® Parken. Besteed uw tijd goed zodat u optimaal van de attracties gebruik kunt maken. Na sluitingstijd rijden we naar ons hotel voor de overnachting.

2e dag: Na het ontbijt rijden we weer terug naar Disneyland® waar u wederom tot sluitingstijd heeft om te genieten van de attracties, shows, parades en al het andere dat Disney® u te bieden heeft. Daarna rijden we weer naar het hotel.

3e dag: Na het ontbijt maken we o.l.v. de chauffeur een korte sightseeingtour door Parijs, waarbij de voornaamste bezienswaardigheden de revue zullen passeren. Bij voldoende belangstelling organiseert de chauffeur een boottocht over de Seine. Omstreeks 14.00 uur beginnen we aan de terugreis.

Hotel

We hebben kamers gereserveerd in A: Hotel Kyriad Torcy (of gelijkwaardig) voor de reizen in april en augustus en B: Hotel Ibis Marne la Vallee Emerainville voor de reis in oktober. Beide ***hotels liggen op korte afstand van Disneyland® Resort Paris. Alle kamers zijn voorzien van douche of bad, wc, telefoon en televisie. De hotels hebben verder een lift en een prima restaurant. De adresgegevens van het hotel ontvangt u bij uw reisbescheiden.

Inbegrepen

• verzorging op basis van logies met Frans ontbijt
• ticket dat recht geeft op twee dagen toegang tot beide Disneyland® parken
• vervoer zoals beschreven 
• parkeer- en tolkosten

Niet inbegrepen:
Niet genoemde excursies en overige excursiekosten zoals entrees, gids-, veer- en bootkosten, tenzij anders aangegeven.

Overige

In principe wordt het programma zoals beschreven aangehouden. Programmawijzigingen c.q. aanpassingen door chauffeur mogelijk.

Toeslag: 
Eenpersoonskamer A (april en augustus): € 61,-/ B (oktober): € 73,-

Korting: 
• verblijf driepersoonskamer A: € 6,-/ B: € 13,- p.p.
• verblijf vierpersoonskamer A: € 4,-/ B: € 16,- p.p.
• entreekorting kinderen 3 t/m 11 jaar € 10,-

Foto's

Beoordelingen

Vertrekdata Disneyland Parijs

Vertrekdata Reisduur Prijs Vertrekgarantie  
08-08-2019 3 dagen €310,00 Direct boeken
17-10-2019 3 dagen €295,00 Direct boeken

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!