'Turkey and Tinsel'. Dit zijn korte vakanties in de adventstijd waarbij men kerstinkopen doet, al volop kan genieten van de kerstsfeer in de dorpen, steden en winkels en vooral ook van speciale diners die al min of meer in kerststijl worden geserveerd.
Een vakantie naar de Engelse Zuidkust is een unieke belevenis. Een vakantie anders dan alle andere. Ook in de weken voor Kerstmis is een kort verblijf in deze streek zeer de moeite waard. Geniet van de aparte sfeer, de speciale maaltijden en van een aantal bijzondere en verrassende excursies.

Bournemouth, de plaats waar we verblijven is een typische Engelse badplaats. Het lange zandstrand, de karakteristieke pier, een sfeervolle promenade met mooi aangelegde parken en tuinen en een oergezellig centrum met een enorm aanbod aan winkeltjes, restaurants en pubs. Alles is versierd waardoor de sfeer onvergetelijk is. “Christmas by the sea, nothing to beat it!!!"

Reisprogramma

1e dag: Heenreis. De overtocht van het Kanaal per ferry. (P&O-ferries)

2e dag: Vandaag rijden we naar het stadje Winchester waar we de kathedraal en de Christmas Market, volgens velen een van de mooiste van de streek, kunnen bezoeken. Via een mooie route door Hampshire, langs o.a. Alton, New Arlesford en Chawton, waar Jane Austin haar beste boeken schreef, rijden we in de loop van de middag terug naar Bournemouth.

3e dag: Via een mooie busrit door het Engelse landschap rijden we naar Bath, vooral bekend vanwege de restanten van Romeinse baden, maar daarnaast een lieflijk stadje met een indrukwekkende architectuur. De terugreis voert ons langs het plaatsje Avebury, waar mysterieuze rotsformaties, die even oud zijn als de grote tempels en piramiden van Egypte, van dichtbij te bekijken zijn.

4e dag: Kerstwinkelen geblazen. Afhankelijk van het weer kunnen we kiezen uit het in prachtige Kerstsfeer gehulde Indoor Dolphin Shopping Centre in Poole of het sfeervolle West Quay Shopping Centre in Southampton.

5e dag: Deze dag blijven we in Bournemouth waar alles in Kerstsfeer is versierd.

6e dag: Terugreis. De reis wordt besloten met een prima diner.

Hotel

U verblijft in het Mayfair Hotel, gunstig gelegen vlakbij de kust en het rustieke centrum van Bournemouth. Alle comfortabele ’non smoking’ kamers zijn voorzien van douche, wc, televisie, föhn en koffie- en theezetapparatuur. Het hotel heeft een lift naar de tweede etage, een uitstekend restaurant, een gezellige lounge annex bar en een wintertuin.

Inbegrepen

• verzorging op basis van volpension (5x uitgebreid Engels ontbijt, 5x lunchpakket, 5x feestelijk diner)
• afscheidsdiner
• ferry Calais-Dover v.v.
• welkomstdrankje
• presentje van de kerstman
• 3x muziekavond
• bingoavond
• parkeer- en tolkosten

Niet inbegrepen:
Niet genoemde excursies en overige excursiekosten zoals entrees, gids-, veer- en bootkosten, tenzij onder inbegrepen aangegeven.

Overige

In principe wordt het programma zoals beschreven aangehouden. Programmawijzigingen c.q. aanpassingen door chauffeur mogelijk.

Toeslag:
Voor een eenpersoonskamer wordt geen toeslag gevraagd. (zeer beperkt beschikbaar)

Foto's

Beoordelingen
Helaas, deze reis is volgeboekt of niet meer beschikbaar.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!