In dezelfde exclusieve feesttent als waar de ‘Alpenländische Musikherbst’ zich heeft afgespeeld treden van 12 en 13 oktober, een keur aan blaasmuziekgezelschappen uit diverse Europese landen voor u op. Een ware happening die liefhebbers van de beste blaasmuziek eigenlijk niet zouden mogen missen.

Bij het ter perse gaan van onze reisgids was het programma nog niet helemaal bekend. Vastgelegd zijn op dit moment: Cooperative Funeralcare Band North West uit Engeland, Polizeimusik Zürich uit Zwitserland, Harmonie St. Aemiliaan uit Bleijerheide Nederland, Musikvereinigung Gardatal uit Italië en Miliz- und Trachtenkapelle Oberharmersbach uit Duitsland.

Reisprogramma

1e dag: Heenreis. Aankomst hotel in loop van de middag/avond.

2e dag: Eerst uitslapen. Daarna gaat het bergopwaarts. Met de moderne ‘Hartkaiserbahn’ gaat u naar een hoogte van 1550 m. Boven aangekomen kunnen u genieten van prachtige vergezichten en een werkelijk uniek blaasmuziekconcert.

3e dag: Vandaag staat eerst een uitstapje naar het mooie stadje Kufstein op het programma. Nadat u op eigen gelegenheid in dit veel bezongen stadje heeft rond kunnen kijken, brengen we een bezoek aan de imposante burcht die hoog boven de stad uittorent. In de burcht kunt u het Heimatmuseum bezoeken en een kijkje nemen bij het Heldenorgel, met 5000 pijpen het grootste openluchtorgel ter wereld. ’s Avonds in de feesttent’ de openingsavond van het Blasmusikfestival in Ellmau’. Laat u verrassen door hoogstandjes op het gebied van de blaasmuziek door kapellen uit o.a. Oostenrijk, Duitsland, Engeland en Nederland.

4e dag: ’s Middags vindt in Ellmau een ‘Bauern und Handwerksmarkt’ plaats met culinaire lekkernijen en specialiteiten uit de regio. Daarnaast is er een feestelijke optocht (=Festumzug) waaraan niet alleen de internationale blaaskapellen deelnemen, maar ook regionale muziekverenigingen, Schützen- en Trachtenvereine. Langs de route zorgen koren en bands voor de muzikale omlijsting, zodat u verzekerd bent van een geweldige sfeer. ’s Avonds in de feesttent de slotavond van dit Blasmusikfestival am Wilden Kaiser.

5e dag: Terugreis. De reis wordt besloten met een prima diner.

Hotel

U overnacht in een uitstekend viersterrenhotel gunstig gelegen in of nabij Ellmau. Alle kamers zijn voorzien van douche of bad, wc en televisie. De adresgegevens van het hotel ontvangt u bij uw reisbescheiden.

Inbegrepen

• verzorging op basis van halfpension (ontbijtbuffet en prima 3-gangendiner)
• afscheidsdiner
• welkomstdrankje
• bezoek Festung Kufstein
• 2 dagen toegang en gereserveerde zitplaatsen in de feesttent
• tocht met de kabelbaan
• Blaasmuziekconcert op de Hartkaiser
• toegang ‘Festumzug’ en ‘Bauernmarkt’
• parkeer- en tolkosten

Niet inbegrepen:
Niet genoemde excursies en overige excursiekosten zoals entrees, gids-, veer- en bootkosten, tenzij onder inbegrepen aangegeven.

Overige

In principe wordt het programma zoals beschreven aangehouden. Programmawijzigingen c.q. aanpassingen door chauffeur mogelijk.

Toeslag: 
Eenpersoonskamer € 48,- 

Foto's

Beoordelingen
Helaas, deze reis is niet meer beschikbaar.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!