Hotel van der Valk Avifauna is gelegen naast het prachtige vogelpark Avifauna. Een unieke, bijzondere locatie midden in het Groene Hart van Holland en op alle gebied een ideale plek voor een korte vakantie.

Het Groene Hart van Holland is een relatief dunbevolkt natuurgebied dat wordt gekenmerkt door een grote verscheidenheid van landschappen, veel water en historische steden, elk met een eigen karakter.

Alphen aan de Rijn is een middelgrote plaats met ruim 74.000 inwoners. In het stadshart aan de Oude Rijn liggen nog tal van historische herenhuizen. Het heeft een sfeervol en gezellig centrum en een ruim winkel- en horeca-aanbod. Alphen is ook bekend om het Archeon, het Avifauna en het schildpaddencentrum.

Foto: VVV Gouda

Reisprogramma

1e dag: Na de ophaalroute rijden we naar Gouda waar we rond 10.00 uur zullen arriveren. Na aankomst kunt u op eigen gelegenheid en in eigen tempo het compacte centrum van deze stad, waar cultuur en geschiedenis nooit ver weg zijn, verkennen. Er zijn bezienswaardigheden te over. Het stadhuis , de Sint-Janskerk, met 123 m. het langste kerkgebouw van Nederland en bekend om zijn 72 ‘Goudse Glazen’, tal van historische hofjes, de Waag, de Museumhaven, de Looierspoort, het smalste steegje van de stad, de Turfmarkt en ga zo maar door. Misschien kunt u de spectaculaire kaasmarkt bezoeken. Om 16.00 uur rijden we verder naar ons hotel, waar we inchecken en ’s avonds het diner gebruiken.

2e dag: Na het ontbijt kunt u op uw gemak het vogelpark bezoeken. Geniet van het park, de dieren en de bijzondere collectie kleurrijke vogels. Na de lunch wordt het bezoek afgesloten met een prachtige vogeldemonstratie. De terugreis wordt onderbroken voor een bezoek aan het oude vestingstadje Heusden, waar u nog even kunt rondkijken en een wandelingetje kunt maken. De reis wordt besloten met een prima diner.

Hotel

We hebben kamers gereserveerd in het viersterren Hotel van der Valk Avifauna. Alle ruime kamers zijn voorzien van televisie,  bureau, telefoon, haardroger, kluisje en koffie- en thee faciliteiten. De badkamers hebben een ligbad, een aparte douche en toilet. Het hotel heeft een gezellige bar, een prima restaurant, lift, tuin met terras, fitnessruimte en casino. 

Inbegrepen

• 1x overnachting
• 1x uitgebreid ontbijtbuffet
• 1x 3-gangendinerdiner incl. 2 consumpties
• welkomstdrankje
• afscheidsdiner incl. 2 consumpties
• entree Avifauna
• parkeer- en tolkosten

Niet inbegrepen:
Niet genoemde excursies en overige excursiekosten zoals entrees, gids-, veer- en bootkosten, tenzij onder inbegrepen aangegeven.

Overige

In principe wordt het programma zoals beschreven aangehouden. Programmawijzigingen c.q. aanpassingen door chauffeur mogelijk.

Toeslag:
Eenpersoonskamer € 35,-

Foto's

Beoordelingen

Vertrekdata Alphen aan de Rijn

Vertrekdata Reisduur Prijs Vertrekgarantie  
15-07-2021 2 dagen €190,00 Direct boeken
19-08-2021 2 dagen €190,00 Direct boeken
16-09-2021 2 dagen €190,00 Direct boeken
14-10-2021 2 dagen €190,00 Direct boeken

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!