Op veler verzoek hebben we een korte Kerstreis in Nederland in het programma opgenomen. We hebben gekozen voor Alphen aan de Rijn, waar we drie nachten verblijven in het uitstekende viersterren Hotel van der Valk Avifauna. Het hotel, gelegen bij het Vogelpark Avifauna, is de ideale uitvalsbasis voor een korte Kerstvakantie.

Reisprogramma

1e dag: Na de ophaalroute rijden we naar Den Haag, waar we even voor het middaguur arriveren. Na aankomst kunt u op eigen gelegenheid in het gezellige centrum rondkijken en de lunch gebruiken. Neem in ieder geval een kijkje op de Royal Christmas Fair op het romantische Lange Voorhout, één van de grootste en leukste kerstmarkten van Nederland. Bijna honderd kerstkraampjes met winterse lekkernijen, glühwein, flammkuchen, houtsnijwerk, kaarsen en allerhande kerstwaar. Verder een prachtige sfeerverlichting en gratis optredens. In de late namiddag arriveren we bij ons hotel in Alphen a/d Rijn.

2e dag: 1e Kerstdag. Ontbijt. Eet niet teveel, want om 10.30 uur begint de tocht met de Kerstbrunchboot. Tijdens een 3 uur durende winterse boottocht over onder andere het Braassemermeer kunt u genieten van een heerlijke kerstbrunch. ’s Middags kunt u een bezoek brengen aan het prachtige Avifauna, een uniek dierenpark met de nadruk op vogels.

3e dag: 2e Kerstdag. Na het ontbijt maakt de chauffeur een mooie winterse bustocht door het ‘groene hart van Holland’ zoals dit gebied ook wordt genoemd en wellicht langs de Noordzeekust. Onderweg wordt op enkele plaatse een korte of langere pauze ingelast voor onder andere een kopje koffie en de lunch (voor eigen rekening). In de loop van de middag zijn we weer terug in het hotel.

4e dag: Na het ontbijt beginnen we aan de terugreis. In de stad Gouda wordt een langere pauze ingelast. Na aankomst kunt u op eigen gelegenheid in het gezellige centrum rondkijken en de lunch gebruiken. Een kijkje in de St. Janskerk, met 123 meter de langste kerk van Nederland en wereldberoemd vanwege de 72 Goudse Glazen, is zeker de moeite waard. De reis wordt besloten met een prima diner.

Hotel

Voor deze 4-daagse Kerstreis hebben we kamers gereserveerd in het viersterren Hotel van der Valk Avifauna. Alle ruime kamers zijn voorzien van comfortabele bedden, televisie, bureau, gratis WiFi, telefoon, haardroger en kluisje. De badkamers hebben een ligbad en een aparte douche. Een aantal kamers beschikt over een terras of balkon met meubilair. Het hotel heeft een gezellige bar, een prima restaurant ('live cooking’), lift, tuin met terras.

Inbegrepen

• 3x overnachting in ruime kamers met faciliteiten
• 3x uitgebreid ontbijtbuffet
• 3x sfeervol ‘live cooking’ diner
• afscheidsdiner
• kerstbrunchboottocht van 10.20-13.30 uur op 1e Kerstdag
• entree Avifauna
• parkeer- en tolkosten

Niet inbegrepen:
Niet genoemde excursies en overige excursiekosten zoals entrees, gids-, veer- en bootkosten, tenzij onder inbegrepen aangegeven.

Overige

In principe wordt het programma zoals beschreven aangehouden. Programmawijzigingen c.q. aanpassingen door chauffeur
mogelijk. 

Toeslag:
Eenpersoonskamer € 96,75

Foto's

Beoordelingen
Helaas, deze reis is volgeboekt of niet meer beschikbaar.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!