'Ellmau am Wilden Kaiser' wordt gerekend tot de mooiste dorpen van Tirol. Met de Wilder Kaiser als machtig en indrukwekkend decor heeft Ellmau een muzikale traditie waar de liefhebber van volksmuziek alleen maar van kan dromen; 'Der Musikherbst am Wilden Kaiser'.

Ook voor 2020 is er gekozen om elke avond een ander muzikaal thema te presenteren. De thema’s van dit jaar zijn ‘Traditionsabend’, ‘Stimmungsabend’, 'Schlagerabend’ en als laatste ‘Starabend’.

Reisprogramma

1e dag: Heenreis. Aankomst hotel in loop van de middag/avond.

2e dag: ’s Morgens bent u vrij. ’s Middags zal de chauffeur zorgen voor een mooie excursie. Laat u verrassen. ’s Avonds wordt u verwacht in de feesttent in Ellmau, voor de ‘Traditionsabend’. De burgemeester van Ellmau slaat het eerste vat aan. Regionale blaaskapellen en volksdansgroepen zorgen samen met de ‘Ursprung Buam’ voor een onvergetelijke ‘Tiroler Abend’.

3e dag: Eerst uitslapen. In de loop van de dag rijden we naar de Achensee, waar een boottocht wordt gemaakt. ’s Avonds in de feesttent is het tijd voor de ‘Stimmungsabend’ met o.a. het Oostenrijkse talent Melissa Naschenweng met haar roze accordeon, Boney M. Feat. Liz Mitchell en Howard Carpendale en een live-band.

4e dag: Vandaag gaat u met de kabelbaan de hoogte in, waar u deelnemer bent van een onvergetelijk frühshoppen ‘op hoog niveau’. Genieten van muziek en onvergetelijke vergezichten. ’s Avonds bent u te gast bij de grandioze ‘Schlagerabend’. Voor u treden op topmuzikant en entertainer Marc Pircher, Nikolaus Presnik, beter bekend als Nik P., die zonder enige twijfel zijn wereldhit ‘Ein Stern, der deinen Namen trägt’ ten gehore zal brengen, en niemand minder dan Vicky Leandros, die sinds ze in 1972 met ‘après toi’ namens Luxemburg het Eurovisie songfestival won, is uitgegroeid tot een legende in de showbusiness

5e dag: ’s Middags vindt in Ellmau de traditionele ‘Bauernmarkt’ plaats. Hier vindt u specialiteiten uit de gehele regio. Van boerenbrood tot Tiroler Schnapps, van houtsnijwerk tot klederdracht. ’s Avonds zijn er weer gereserveerde zitplaatsen in de feesttent voor de ‘Starabend’. Met optredens van o.a. Francine Jordi, de Zwitserse die met haar charme haar publiek altijd maar weer weet te betoveren, Freddy Malinowksi en Martin Hein die samen het duo Fantasy vormen en tot slot is er uiteraard een optreden van de voormalige skiërs en acteur uit Kitzbuhel, Hansi Hinterseer!

6e dag: Terugreis. De reis wordt besloten met een prima diner.

Hotel

Ook in 2020 overnacht u in een uitstekend viersterren hotel gunstig gelegen in of nabij Ellmau. Alle kamers zijn voorzien van douche of bad, wc en televisie. De adresgegevens van het hotel ontvangt u bij uw reisbescheiden.

Inbegrepen

• verzorging op basis van halfpension (ontbijtbuffet en prima 3-gangendiner)
• afscheidsdiner
• bezoek Achensee 
• toegang tot alle in het programma genoemde festiviteiten in de feesttent
• gereserveerde zitplaatsen in de feesttent
• tocht met de kabelbaan 
• entree voor ‘Frühshoppen’
• entree ‘Bauernmarkt’
• parkeer- en tolkosten

Niet inbegrepen:
Niet genoemde excursies en overige excursiekosten zoals entrees, gids-, veer- en bootkosten, tenzij onder inbegrepen aangegeven.

Overige

In principe wordt het programma zoals beschreven aangehouden. Programmawijzigingen c.q. aanpassingen door chauffeur mogelijk. 

Toeslag: 
Eenpersoonskamer € 80,-

Foto's

Beoordelingen
Helaas, deze reis is niet meer beschikbaar.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!