Deze 6-daagse muziekreis is de perfecte mix tussen Tiroler gastvrijheid, het geweldige Oostenrijkse landschap en optredens van de supersterren van de Volks- en Schlagermuziek.

'Ellmau am Wilden Kaiser' wordt gerekend tot de mooiste dorpen van Tirol. Met de Wilder Kaiser als machtig en indrukwekkend decor heeft Ellmau een muzikale traditie waar de liefhebber van volksmuziek alleen maar van kan dromen; 'Der Musikherbst am Wilden Kaiser'.

Reisprogramma

1e dag: Heenreis. Aankomst hotel in loop van de middag/avond.

2e dag:
  ’s Morgens bent u vrij. ’s Middags vindt in Ellmau de traditionele Bauernmarkt plaats. Hier vindt u specialiteiten uit de hele regio. Van kaas, boerenbrood tot Tiroler Schnapps, van houtsnijwerk tot klederdracht. ’s Avonds wordt u verwacht in de feesttent in Ellmau voor de ‘Traditionsabend”. De burgemeester van Ellmau slaat het eerste vat aan. Oesh die Dritten en Marc Pircher zorgen voor een grandioze start van deze Musikherbst am Wilden Kaiser.

3e dag: 
: Eerst uitslapen. In de loop van de dag rijden we naar de Achensee, waar een boottocht wordt gemaakt. ’s Avonds in de feesttent is het tijd voor de Stimmungsabend met o.a. de Oostenrijkse schlagerzanger en presentator Andy Borg, Ronja Forcher en de Duits-Italiaanse zanger Giovanni Zarrella.

4e dag: 
Vandaag gaat u met de kabelbaan de hoogte in. Tijdens deze tocht in de Kitzbüheler Alpen kunt u genieten van een prachtig uitzicht op de omliggende bergen en boven bent u deelnemer aan een onvergetelijk frühshoppen. ’s Avonds bent u te gast bij de grandioze Schlagerabend. Voor u treden onder meer op Sonia Liebing, Maite Kelly en topmuzikant, zanger en de in Zuid-Afrika geboren maar vooral in Duitsland bekend en beroemd geworden zanger Howard Carpendale.

5e dag:
 Vandaag doen we het wat rustiger aan, bij voldoende belangstelling zal de chauffeur zorgen voor een mooie excursie. ’s Avonds wordt u verwacht in de feesttent in Ellmau voor de Starabend. Met optredens van o.a. Francine Jordi, de Zwitserse die met haar charme haar publiek altijd maar weer weet te betoveren, de Oostenrijkse DJ Ötzi wel bekend van uit après-ski lied Anton aus Tirol, en uiteraard niemand minder dan de voormalige skiër en acteur uit Kitzbühel, Hansi Hinterseer die in Ellmau zeker niet mag ontbreken.

6e dag: Terugreis. De reis wordt besloten met een prima diner.

Hotel

Ook in 2023 overnacht u in een uitstekend viersterren hotel gunstig gelegen in of nabij Ellmau. Alle kamers zijn voorzien van douche of bad, wc en televisie. De adresgegevens van het hotel ontvangt u bij uw reisbescheiden.

Inbegrepen

• verzorging op basis van halfpension (ontbijtbuffet en prima 3-gangendiner)
• afscheidsdiner
• boottocht Achensee
• toegang tot alle in het programma genoemde festiviteiten in de feesttent
• gereserveerde zitplaatsen in de feesttent
• tocht met de kabelbaan
• entree voor ‘Frühshoppen’
• entree ‘Bauernmarkt’
• parkeer- en tolkosten

Niet inbegrepen:
Niet genoemde excursies en overige excursiekosten zoals entrees, gids-, veer- en bootkosten, tenzij onder inbegrepen aangegeven.

Overige

In principe wordt het programma zoals beschreven aangehouden. Programmawijzigingen c.q. aanpassingen door chauffeur mogelijk. 

Toeslag: 
Eenpersoonskamer € 95,-

Foto's

Beoordelingen

Vertrekdata Musikherbst am Wilden Kaiser

Vertrekdata Reisduur Prijs Vertrekgarantie  
29-09-2023 6 dagen €925,00 Direct boeken

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!