Na een min of meer gedwongen pauze van twee jaar wordt in 2022, weer zoals vanouds dit unieke feest van de volksmuziek georganiseerd. Elke avond staat er zoals de laatste jaren een ander muzikaal thema centraal. Deze keer zijn dit achtereenvolgens de ‘Traditionsabend’, ‘Stimmungsabend’, 'Schlagerabend’ en als laatste de ‘Starabend’.

'Ellmau am Wilden Kaiser' wordt gerekend tot de mooiste dorpen van Tirol. Met de Wilder Kaiser als machtig en indrukwekkend decor heeft Ellmau een muzikale traditie waar de liefhebber van volksmuziek alleen maar van kan dromen; 'Der Musikherbst am Wilden Kaiser'.

Reisprogramma

1e dag: Heenreis. Aankomst hotel in loop van de middag/avond.

2e dag:
’s Morgens bent u vrij. ’s Middags zal de chauffeur zorgen voor een mooie excursie. Laat u verrassen. ’s Avonds wordt u verwacht in de feesttent in Ellmau, voor de ‘Traditionsabend’. De burgemeester van Ellmau slaat het eerste vat aan. Oesch die Dritten en Marc Pircher zorgen zonder enige twijfel voor een grandioze ‘kick-off’.

3e dag:
Eerst uitslapen. In de loop van de dag rijden we naar de Achensee, waar een boottocht wordt gemaakt. ’s Avonds in de feesttent is het tijd voor de ‘Stimmungsabend’ met o.a. de Oostenrijkse Melissa Naschenweng met haar roze accordeon, de Duitse Schlagerzanger Jürgen Drews en Freddy Malinowksi en Martin Hein die samen het Schlager Duo Fantasy vormen.

4e dag:
Vandaag gaat u met de kabelbaan de hoogte in, waar u deelnemer bent van een onvergetelijk frühshoppen ‘op hoog niveau’. Genieten van muziek en onvergetelijke vergezichten. ’s Avonds bent u te gast bij de grandioze ‘Schlagerabend’. Voor u treden onder meer op de Duitse zangers, songwriter, gitariste en DJ Kerstin Ott en topmuzikant, zanger en de in Zuid-Afrika geboren maar vooral in Duitsland bekend en beroemd geworden zanger Howard Carpendale.

5e dag:
’s Middags vindt in Ellmau de traditionele ‘Bauernmarkt’ plaats. Hier vindt u specialiteiten uit de gehele regio. Van boerenbrood tot Tiroler Schnapps, van houtsnijwerk tot klederdracht. ’s Avonds zijn er weer gereserveerde zitplaatsen in de feesttent voor de ‘Starabend’. Met optredens van o.a. Francine Jordi, de Zwitserse die met haar charme haar publiek altijd maar weer weet te betoveren, Nikolaus Presnik, beter bekend als Nik P., die zonder enige twijfel zijn wereldhit ‘Ein Stern, der deinen Namen trägt’ ten gehore zal brengen, en uiteraard niemand minder dan de voormalige skiër en acteur uit Kitzbühel, Hansi Hinterseer. die in Ellmau zeker niet mag ontbreken.

6e dag:
Terugreis. De reis wordt besloten met een prima diner.

Hotel

Ook in 2022 overnacht u in een uitstekend viersterren hotel gunstig gelegen in of nabij Ellmau. Alle kamers zijn voorzien van douche of bad, wc en televisie. De adresgegevens van het hotel ontvangt u bij uw reisbescheiden.

Inbegrepen

• verzorging op basis van halfpension (ontbijtbuffet en prima 3-gangendiner)
• afscheidsdiner
• boottocht Achensee
• toegang tot alle in het programma genoemde festiviteiten in de feesttent
• gereserveerde zitplaatsen in de feesttent
• tocht met de kabelbaan
• entree voor ‘Frühshoppen’
• entree ‘Bauernmarkt’
• parkeer- en tolkosten

Niet inbegrepen:
Niet genoemde excursies en overige excursiekosten zoals entrees, gids-, veer- en bootkosten, tenzij onder inbegrepen aangegeven.

Overige

In principe wordt het programma zoals beschreven aangehouden. Programmawijzigingen c.q. aanpassingen door chauffeur mogelijk. 

Toeslag: 
Eenpersoonskamer € 84,-

Foto's

Beoordelingen

Vertrekdata Musikherbst am Wilden Kaiser

Vertrekdata Reisduur Prijs Vertrekgarantie  
27-09-2022 6 dagen €775,00 Direct boeken
04-10-2022 6 dagen €775,00 Direct boeken

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!