'Ellmau am Wilden Kaiser' wordt gerekend tot de mooiste dorpen van Tirol. Met de Wilder Kaiser als machtig en indrukwekkend decor heeft Ellmau een muzikale traditie waar de liefhebber van volksmuziek alleen maar van kan dromen; 'Der Musikherbst am Wilden Kaiser'.

Vanwege het 25 jarig jubileum van dit muzikale treffen is gekozen voor een enigszins gewijzigde opzet van het programma. Dit jaar zijn de muzikale avonden telkens in een ander thema. Een Traditionsabend’, een ‘Volksmusikabend’, een ‘Schlagerabend’ en een ‘Starbend’.

Reisprogramma

1e dag: Heenreis. Aankomst hotel in loop van de middag/avond.

2e dag: ’s Morgens bent u vrij. ’s Middags zal de chauffeur zorgen voor een mooie excursie. Laat u verrassen. ’s Avonds wordt u verwacht in de feesttent in Ellmau, voor de ‘Traditionsabend’. De burgemeester van Ellmau slaat het eerste vat aan en regionale blaaskapellen en volksdansgroepen zorgen voor een onvergetelijk ‘Tiroler Abend’.

3e dag: Eerst uitslapen. In de loop van de dag rijden we naar de Achsensee, waar een boottocht wordt gemaakt. ’s Avonds in de feesttent is het tijd voor de ‘Volksmusikabend’ met o.a. topmuzikant Marc Pircher, het familie ensemble Oesch’s die Dritten en de alom bekende Kastelruther Spatzen.

4e dag: Vandaag gaat u met de kabelbaan de hoogte in, waar u deelnemer bent aan een onvergetelijk frühshoppen ‘op hoog niveau’. Genieten van muziek en onvergetelijke vergezichten. ’s Avonds bent u te gast bij een geheel nieuw element van de Musikherbst, de ‘Schlagerbend’. Voor u treden o.a. op: Andi Borg, Bernd en Karl-Heinz Ulrich, beter bekend als de Amigo’s, al meer dan 35 jaar een van de toppers in de Schlagerszene, en Howard Carpendale, die na een pauze van meer dan 10 jaar terug is om het publiek te laten genieten van zijn bekende hits.

5e dag: ’s Middags vindt in Ellmau de traditionele ‘Bauernmarkt’ plaats. Hier vindt u specialiteiten uit de gehele regio. Van boerenbrood tot Tiroler Schnapps, van houtsnijwerk tot klederdracht. ’s Avonds zijn er weer gereserveerde zitplaatsen in de feesttent voor de ‘Starabend’. Met optredens van o.a. de Oostenrijkse zanger Nik P. en Sigrid und Marina, de zingende zusjes uit Salzkammergut. Het programma wordt, hoe kan het ook anders, besloten met een optreden van de voormalige
skiër en acteur uit Kitzbuhel, Hansi Hinterseer!

6e dag: Terugreis. De reis wordt besloten met een prima diner.

Hotel

Ook in 2018 overnacht u in een uitstekend viersterren hotel gunstig gelegen in of nabij Ellmau. Alle kamers zijn voorzien van douche of bad, wc en televisie. De adresgegevens van het hotel ontvangt u bij uw reisbescheiden.

Inbegrepen

• verzorging op basis van halfpension (ontbijtbuffet en prima 3-gangendiner)
• afscheidsdiner
• bezoek openluchtmuseum Kramsach
• toegang tot alle in het programma genoemde festiviteiten in de feesttent
• gereserveerde zitplaatsen in de feesttent
• tocht met de kabelbaan 
• entree voor ‘Frühshoppen’
• entree ‘Bauernmarkt’
• parkeer- en tolkosten

Niet inbegrepen:
Niet genoemde excursies en overige excursiekosten zoals entrees, gids-, veer- en bootkosten, tenzij onder inbegrepen aangegeven.

Overige

In principe wordt het programma zoals beschreven aangehouden. Programmawijzigingen c.q. aanpassingen door chauffeur mogelijk. 

Toeslag: 
Eenpersoonskamer € 65,-

Foto's

Beoordelingen
Helaas, deze reis is niet meer beschikbaar.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!