Ellmau am Wilden Kaiser' wordt gerekend tot de mooiste dorpen van Tirol. Met de Wilder Kaiser als machtig en indrukwekkend decor heeft Ellmau een muzikale traditie waar de liefhebber van volksmuziek alleen maar van kan dromen; 'Der Musikherbst am Wilden Kaiser'.

Na de min of meer gedwongen pauze van 2020, wordt in 2021, weer zoals vanouds dit unieke feest van de volksmuziek georganiseerd. Zoals de laatste jaten al het geval was is staat er elke avond een ander muzikaal thema centraal. De thema’s van dit jaar zijn Traditionsabend’, ‘Stimmungsabend’, 'Schlagerabend’ en als laatste ‘Starabend’.

Reisprogramma

1e dag: Heenreis. Aankomst hotel in loop van de middag/avond.

2e dag: ’s Morgens bent u vrij. ’s Middags zal de chauffeur zorgen voor een mooie excursie. Laat u verrassen. ’s Avonds wordt u verwacht in de feesttent in Ellmau, voor de ‘Traditionsabend’. De burgemeester van Ellmau slaat het eerste vat aan. Regionale blaaskapellen en volksdansgroepen zorgen samen met de ‘Ursprung Buam’ voor een onvergetelijke ‘Tiroler Abend’.

3e dag: Eerst uitslapen. In de loop van de dag rijden we naar de Achensee, waar een boottocht wordt gemaakt. ’s Avonds in de feesttent is het tijd voor de ‘Stimmungsabend’ met o.a. het Oostenrijkse talent Melissa Naschenweng met haar roze accordeon, Andy Borg onder meer bekend van zijn hit ‘Adios Amor’ en Howard Carpendale die samen met een live-band zal zorgen voor een onvergetelijke sfeer.

4e dag: Vandaag gaat u met de kabelbaan de hoogte in, waar u deelnemer bent van een onvergetelijk frühshoppen ‘op hoog niveau’. Genieten van muziek en onvergetelijke vergezichten. ’s Avonds bent u te gast bij de grandioze ‘Schlagerabend’. Voor u treden op topmuzikant, zanger en entertainer Marc Pircher, het familie-ensemble Oesch’s die Dritten en niemand minder dan de voormalige skiër en acteur uit Kitzbühel, Hansi Hinterseer.

5e dag: ’s Middags vindt in Ellmau de traditionele ‘Bauernmarkt’ plaats. Hier vindt u specialiteiten uit de gehele regio. Van boerenbrood tot Tiroler Schnapps, van houtsnijwerk tot klederdracht. ’s Avonds zijn er weer gereserveerde zitplaatsen in de feesttent voor de ‘Starabend’. Met optredens van o.a. Francine Jordi, de Zwitserse die met haar charme haar publiek altijd maar weer weet te betoveren, Freddy Malinowksi en Martin Hein die samen het duo Fantasy vormen en tot slot is er een optreden van Nikolaus Presnik, beter bekend als Nik P., die zonder enige twijfel zijn wereldhit ‘Ein Stern, der deinen Namen trägt’ ten gehore zal brengen.

6e dag: Terugreis. De reis wordt besloten met een prima diner.

Hotel

Ook in 2021 overnacht u in een uitstekend viersterren hotel gunstig gelegen in of nabij Ellmau. Alle kamers zijn voorzien van douche of bad, wc en televisie. De adresgegevens van het hotel ontvangt u bij uw reisbescheiden.

Inbegrepen

• verzorging op basis van halfpension (ontbijtbuffet en prima 3-gangendiner)
• afscheidsdiner
• boottocht Achensee
• toegang tot alle in het programma genoemde festiviteiten in de feesttent
• gereserveerde zitplaatsen in de feesttent
• tocht met de kabelbaan
• entree voor ‘Frühshoppen’
• entree ‘Bauernmarkt’
• parkeer- en tolkosten

Niet inbegrepen:
Niet genoemde excursies en overige excursiekosten zoals entrees, gids-, veer- en bootkosten,
tenzij onder inbegrepen aangegeven.

Overige

In principe wordt het programma zoals beschreven aangehouden. Programmawijzigingen c.q. aanpassingen door chauffeur mogelijk. 

Toeslag: 
Eenpersoonskamer € 80,-

Foto's

Beoordelingen
Helaas, deze reis is niet meer beschikbaar.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!