'Ellmau am Wilden Kaiser' wordt gerekend tot de mooiste dorpen van Tirol. Met de Wilder Kaiser als machtig en indrukwekkend decor heeft Ellmau een muzikale traditie waar de liefhebber van volksmuziek alleen maar van kan dromen; 'Der Musikherbst am Wilden Kaiser'.

Ook voor 2019 is net als in 2018 gekozen om elke avond een ander muzikaal thema te presenteren. De thema’s van dit jaar zijn Traditionsabend’, ‘Unterhaltungsabend’, 'Kaiserabend’ en als laatste ‘Starbend’.

Reisprogramma

1e dag: Heenreis. Aankomst hotel in loop van de middag/avond.

2e dag: ’s Morgens bent u vrij. ’s Middags zal de chauffeur zorgen voor een mooie excursie. Laat u verrassen. ’s Avonds wordt u verwacht in de feesttent in Ellmau, voor de ‘Traditionsabend’. De burgemeester van Ellmau slaat het eerste vat aan en regionale blaaskapellen en volksdansgroepen zorgen voor een onvergetelijk ‘Tiroler Abend’.

3e dag: Eerst uitslapen. In de loop van de dag rijden we naar de Achsensee, waar een boottocht wordt gemaakt. ’s Avonds in de feesttent is het tijd voor de ‘Unterhaltungsabend’ met o.a. topmuzikant Marc Pircher, de in Argentinië geboren Semino Rossi en de zeer populaire zanger/entertainer Andy Borg.

4e dag: Vandaag gaat u met de kabelbaan de hoogte in, waar u deelnemer bent aan een onvergetelijk frühshoppen ‘op hoog niveau’. Genieten van muziek en onvergetelijke vergezichten. ’s Avonds bent u te gast bij weer een geheel nieuw element van de Musikherbst, de ‘Kaiseraben’. Voor u treedt in ieder geval Roland Kaiser op. Deze ‘Schlagersänger’ begon zijn carrière meer dan 40 jaar geleden, maar zijn stem klinkt nog altijd als in zijn jonge jaren. Naast Roland Kaiser zal een ‘Überrasschungsgast’ op de bühne verschijn. Wie o wie zal het zijn. Laat u verrassen!

5e dag: ’s Middags vindt in Ellmau de traditionele ‘Bauernmarkt’ plaats. Hier vindt u specialiteiten uit de gehele regio. Van boerenbrood tot Tiroler Schnapps, van houtsnijwerk tot klederdracht. ’s Avonds zijn er weer gereserveerde zitplaatsen in de feesttent voor de ‘Starabend’. Met optredens van o.a. de Singer-Songwriter Maite Kelly, die in korte tijd een prominente plaats in het circuit heeft verworven, DJ Ötzi, al bijna 20 jaar een ‘live’ fenomeen en tot slot is er, hoe kan het ook anders, een optreden van de voormalige skiër en acteur uit Kitzbuhel, Hansi Hinterseer!

6e dag: Terugreis. De reis wordt besloten met een prima diner

Hotel

Ook in 2019 overnacht u in een uitstekend viersterren hotel gunstig gelegen in of nabij Ellmau. Alle kamers zijn voorzien van douche of bad, wc en televisie. De adresgegevens van het hotel ontvangt u bij uw reisbescheiden.

Inbegrepen

• verzorging op basis van halfpension (ontbijtbuffet en prima 3-gangendiner)
• afscheidsdiner
• bezoek Achensee 
• toegang tot alle in het programma genoemde festiviteiten in de feesttent
• gereserveerde zitplaatsen in de feesttent
• tocht met de kabelbaan 
• entree voor ‘Frühshoppen’
• entree ‘Bauernmarkt’
• parkeer- en tolkosten

Niet inbegrepen:
Niet genoemde excursies en overige excursiekosten zoals entrees, gids-, veer- en bootkosten, tenzij onder inbegrepen aangegeven.

Overige

In principe wordt het programma zoals beschreven aangehouden. Programmawijzigingen c.q. aanpassingen door chauffeur mogelijk. 

Toeslag: 
Eenpersoonskamer € 70,-

Foto's

Beoordelingen

Vertrekdata Musikherbst am Wilden Kaiser

Vertrekdata Reisduur Prijs Vertrekgarantie  
24-09-2019 6 dagen €650,00 Direct boeken
01-10-2019 6 dagen €650,00 Direct boeken

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!