Reis je mee naar Terschelling?

Reis je mee naar Terschelling?

Zeg je Terschelling, dan zeg je De Appelhof, dé leukste jongerencamping van Nederland!
Ga je met een groep vrienden of vriendinnen naar Terschelling dan moet je naar Harlingen voor de boot. Je kunt met de trein of iemand kan je brengen en halen. Maar, je kunt natuurlijk ook met de bus! En dát regelen wij!

Tussen 24 juli en 4 september rijden wij, bij voldoende inschrijvingen, elke vrijdag, zaterdag, maandag en woensdag naar Harlingen en zorgen dat je rond 12.00 uur daar bent. De boot moet je natuurlijk wel zelf reserveren. Vertrek terug vanuit Harlingen is om uiterlijk 16.30 uur (afhankelijk van de overtocht).

Een retourtje kost maximaal € 49,- per persoon vanuit Noord- en Midden-Limburg en ZO Brabant. Reis je vanuit Zuid-Limburg met ons mee, dan bedragen de kosten maximaal € 59,- per persoon.

Nemen jullie veel bagage mee dan kunnen we ook zorgen voor een aanhanger en wanneer jullie met een grote groep gaan, dan is de prijs op aanvraag. Informeer naar de mogelijkheden via info@ghielen.nl of bel: 077-3071988.

Je maakt bij ons eerst een voor-reservering. Zodra er voldoende aanmeldingen zijn (minimaal 20) voor jouw datum, nemen wij contact met je op. Je kunt dan je reservering definitief maken.

Reserveer nu!

Terug naar nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!