We rijden ’s morgens naar Ruurlo, gelegen in de Achterhoek. Hier worden we bij de CactusOase ontvangen door Cactus Anny met koffie en oma’s kruidkoek. Hierna gaat u op verkenning in het park. 

Proef het ware Wilde Westen bij de CactusOase. Kuier over de rolstoeltoegankelijke paden langs duizenden, verschillende soorten, bijzondere en kleurrijke cactussen e.a. planten, zoals de “Vishaakcactus” en de “Hottentottenbilletjes”. Overal staan zitjes waar u kunt genieten van het uitzicht en waar u kunt luisteren naar de zingende en kletsende vogels. Poppenmoeders kunnen hun hart ophalen bij de schitterende verzameling sierpoppen in authentieke klederdracht. De Dessert Express en Thomastrein rijden over een LGB-baan door een Mexicaans landschap. Een terras, vijver met vissen en ondeugende pony’s zorgen ervoor dat het buiten ook gezellig is.
Tussen de middag staat er een lekkere lunch voor u klaar. Na de middag kunt u nog een uurtje rondkijken in het park en daarna stappen we in de bus. Er gaat een gids mee, en we maken een mooie rondrit door de prachtige omgeving.
De rondrit eindigt bij ‘t Wolfershuus in Zelhem waar we deze dag afsluiten met een Achterhoeks Proeverij Buffet. Echt leuk en uniek om te doen! De eigenaar Steffan Jolink laat u graag kennis maken met allerlei heerlijke gerechtjes uit deze streek, eet je buikje maar rond ! Terwijl de groep zelf al van alles kan proberen van het buffet, staat Steffan ook 'live' gerechten te maken in de zaal en vertelt erover. Daarna gaat hij rond om iedereen zijn gemaakte gerecht ook even zelf te laten proeven.

Inclusief: koffie met koek, entree Cactus Oase, lunch, gids rondrit en Proeverij-buffet

Vertrektijd: circa 08.30 uur Thuiskomst: circa 20.30 uur

Foto's

Beoordelingen

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!