Veel mensen kennen inmiddels ’t Veluws Zandsculpturenfestijn, een jaarlijks terugkerend evenement waarin ieder jaar een ander thema centraal staat. In 2018 is het thema “Hollandse Meesters”. Schilderijen en het leven van de bekende Hollandse Meesters uit de Gouden Eeuw komen tot leven in Garderen. Een beleving voor jong en oud.

We rijden rechtstreeks naar Garderen, gelegen op de Veluwe. We worden bij het Zandsculpturenfestijn ontvangen met koffie en gebak. Hierna heeft u ruim de tijd om de bijzondere kunstwerken te bezichtigen. Ook kunt u nog rondneuzen in de Beeldentuin waar u de allermooiste tuin-en woondecoraties, beelden, woonaccessoires en meubelen treft. Kortom u komt ogen te kort…! Tussen de middag staat er een lunch voor u klaar.
’s Middags rijden naar het hart van de Veluwe waar we het Nationale Park de Hoge Veluwe bezoeken. U kunt hier bijvoorbeeld met de bekende (gratis) witte fietsen een fietstochtje maken, een wandeling maken, een bezoek aan het Kröller Müllermuseum brengen (entree niet inbegrepen) of gewoon lekker genieten op het terras van de natuur.
Maar er zijn natuurlijk ook nog andere combinatie- mogelijkheden zoals: een bezoek aan Amersfoort, Paleis Het Loo, of naar het vissersdorp Bunschoten-Spakenburg etc. Aan het einde van de dag rijden we terug naar huis, maar niet voordat we de dag afsluiten met een heerlijk diner.

Het Zandsculpturenfestijn is geopend van 13 april t/m 27 oktober 2018 en is rolstoeltoegankelijk!

Inclusief: entree Zandsculpturenfestijn, koffie met gebak, lunch, entree NP Hoge Veluwe en diner 

Vertrektijd: circa 08.00 uur Thuiskomst: circa 21.00 uur

Foto's

Beoordelingen

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!