Op humoristische wijze maakt u kennis met de wereld van de kermis vanaf het ontstaan tot de periode 1950. Op bijzondere wijze worden de gasten betrokken bij het kermisgebeuren waarbij als rode draad is gekozen voor het rad van fortuin.

Het twee uur durende programma begint om circa 14.30 uur waarbij u wordt ontvangen met koffie of thee met een heerlijke Brusselse wafel met slagroom. Daarna wordt gestart met het verhaal waarbij u door het rad van fortuin betrokken wordt bij de kermis. O.a. ballengooien, schietsalon, touwtje trekken, vlooientheater, kop van jut etc., etc.. Op de tafels staan popcorn en heerlijk gebrande pinda’s en knabbeltjes voor u klaar.

In de pauze wordt iedereen verwend met poffertjes en een drankje (incl. wijntje of biertje), en er is gelegenheid om op het grootste theaterorgel van de wereld een dansje te wagen.

Na de pauze is het tijd voor de cinemascoop (bioscoop) waarna als finale op het rad van fortuin het grote prijzenfestival begint. Moet u zelf een suikerspin draaien of gaat u naar huis met een heerlijke peperkoek of een grote pluche beer?

Een supergezellige middag die we afsluiten met een diner.

Ook zeer geschikt voor mensen die slecht ter been zijn of rolstoelers (lift en rolstoeltoilet aanwezig)
Programma alleen mogelijk bij minimaal 30 personen.

Inclusief: entree en uitleg, onbeperkt koffie en thee, Brusselse wafel met slagroom, popcorn, gebrande pinda’s en knabbeltjes, poffertjes en drankje, diner

Vertrektijd: circa 13.00 uur Thuiskomst: circa 20.00 uur

 

Foto's

Beoordelingen

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!