Doesburg, wie over de IJsselbrug komt en de stad binnen rijdt, denkt even dat de tijd hier stil heeft gestaan. Weinig steden in ons land zijn zo gaaf bewaard gebleven als deze oude Hanzestad. Montferland, gelegen in het zuidoosten van Gelderland, kenmerkt zich door een bosrijk, heuvelachtig gebied met pittoreske dorpen.
We rijden rechtstreeks naar Doesburg waar we gastvrij worden ontvangen met koffie en iets lekkers bij restaurant de IJsselhoeve. Aansluitend maken we een gezellige rondrit onder leiding van een gids door “De Liemers”, in het mooie Montferland. We zullen Doesburg met de mooie kiekjes natuurlijk niet vergeten! Als we terugkomen staat er een overheerlijk Achterhoeks- Lunchbuffet klaar. ’s Middags is er een rondleiding in het Doesburgse Mosterdmuseum met een gratis potje mosterd. Ook is er dan nog even tijd om rond te wandelen in het historische Doesburg. Aan het einde van de middag komen we terug bij de IJsselhoeve waar u ouderwets kunt genieten van gezellige muziek uit de jaren 60&70&80, terwijl u lekker kunt bijpraten, onder het genot van een drankje (voor eigen rekening). ’s Avonds is er een grandioos “Diner-buffet”, alles onbeperkt en de nostalgische ijscokar zal niet ontbreken!

Inclusief: koffie met iets lekkers, rondrit o.l.v. gids, lunchbuffet, rondleiding Mosterdmuseum incl. potje mosterd, diner-buffet

Vertrektijd: circa 08.00 uur Thuiskomst: circa 21.00 uur

Beoordelingen

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!