Keulen is met haar eigen dialect, eigen manier van bier brouwen en vrolijke levensstijl (vooral met carnaval!) één van de meest unieke steden van Duitsland. De kenmerken van Keulen zijn de zes eeuwen oude Dom, het romantische uitzicht op en vanaf de Rijn en het wereldberoemde “Eau de Cologne”.
In het Panoramarestaurant van het ‘Schokoladenmuseum’ in Keulen genieten we eerst van een kopje koffie met natuurlijk een stukje chocoladegebak. Aansluitend beginnen we aan een rondleiding door het museum. U krijgt alles te horen over het proces van cacao tot chocolade. In het centrum van Keulen gebruiken we gezamenlijk een typische ‘Kölscher Teller’. ’s Middags maken we een mooie rondvaart over de Rijn. Tijdens deze rondvaart krijgt u tal van informatie over de bezienswaardigheden in Keulen. Na de rondvaart heeft u nog een uurtje vrije tijd voordat we weer aan de terugreis beginnen. De dag wordt op Nederlandse bodem besloten met een diner.

Inclusief: entree en rondleiding Schokoladenmuseum, ‘Kaffee (2x) mit Schokotorte’, ‘Kölscher Teller’, rondvaart over de Rijn, diner

Vertrektijd: circa 08.30 uur Thuiskomst: circa 21.00 uur

Beoordelingen

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!