In het groene hart van Nederland vindt u Kaasmuseum en Partyboerderij de Weistaar. Vanaf deze locatie beleeft u een mooie dag op de Utrechtse Heuvelrug met o.a. een prachtige rondrit o.l.v. een gids en een bezoek aan het Kijk- en Luistermuseum in Bennekom. Het Kijk- en Luistermuseum is een waar Speeldozenmuseum. Hier kunnen bezoekers genieten van veel nostalgie, zoals historische muziekinstrumenten, zeldzame muziekdozen en een heus pijporgel. Maar ook een winkel, een klaslokaal en een slaapkamer uit grootmoeders tijd brengen vervlogen tijden weer even tot leven.
Onder het genot van een kopje koffie met gebak krijgt u bij Partyboerderij De Weistaar een korte film te zien over het maken van kaas en boter. Tijdens de film kunt u 2 soorten kaas proeven. Daarna kunt u het Kaas- en Botermuseum bezoeken. Tevens kunt u de Kaasmakerij bezichtigen waar vroeger de kaas werd gemaakt. In de landwinkel treft u tal van Hollandse lekkernijen en souvenirs aan. Na de koffietafel maken we o.l.v. een gids een schitterende tocht over de Utrechtse Heuvelrug. Onderweg brengen we een bezoek aan het Kijk- en Luistermuseum in Bennekom. Hier komt u alles te weten over de vele muziekinstrumenten uit het verleden. De dag sluiten we natuurlijk af met een prima diner.

Inclusief: koffie met gebak, entree Kaasen Botermuseum, proeven kaas, koffietafel met kroket, rondrit o.l.v. gids, entree Kijken Luistermuseum, diner

Vertrektijd: circa 08.00 uur Thuiskomst: circa 21.00 uur

Beoordelingen

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!