We brengen vandaag een bezoek aan een werkelijk uniek stukje Nederland. Nationaal Park de Weerribben vormt het belangrijkste laagveenmoerasgebied van Noordwest-Europa. Het uitzicht, de lichtinval in het water, de kleuren, de rust…dat maakt elk plekje in het Nationaal Park uniek.
Met onderbreking voor een kopje koffie met gebak rijden we naar Ossenzijl. Hier gebruiken we bij Restaurant de Kluft eerst de lunch, waarna we per boot de Weerribben gaan verkennen. Tijdens deze unieke rondvaart wordt u geïnformeerd over het ontstaan van dit gebied. De schipper vertelt dit op zeer interessante en humoristische wijze, die u zeker zal bevallen. Dit alles onder het genot van een lekker kopje koffie of thee. Vervolgens brengen we een bezoek aan het informatiecentrum van Staatsbosbeheer. We verlaten Ossenzijl en rijden we via een mooie route naar Harskamp, gelegen op de Veluwe, waar we bij Partycentrum de Molen, de dag besluiten met een heerlijk diner.

Inclusief: koffie met gebak, lunchbuffet met kroket, rondvaart incl. kopje koffie of thee, bezoek aan Natuur Activiteiten Centrum (Staatsbosbeheer), diner

Vertrektijd: circa 08.00 uur Thuiskomst: circa 21.00 uur

Foto's

Beoordelingen

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!