16. Schoenen & Schrobbelèr

Een dagtocht met een onderdeel speciaal voor vrouwen en een onderdeel speciaal voor mannen. De ideale combinatie! Bezoek in de ochtend het Nieuwe Schoenmuseum en in de middag Distilleerderij Schrobbelèr.

We beginnen deze dagtocht met koffie en wat lekkers bij het Nieuwe Schoenenmuseum in Waalwijk.
In de zijvleugel van het voormalige Raadhuis aan het Raadhuisplein in het centrum van Waalwijk, opent op 16 april 2022 het Nieuwe Schoenenmuseum haar deuren.
In het Nieuwe Schoenenmuseum staat natuurlijk de schoen centraal: ontwerpers, schoenmakers, dragers en verzamelaars komen hier aan bod in tentoonstellingen, het kenniscentrum en de bibliotheek. Tijdens uw bezoek bent u niet alleen toeschouwer maar mag u in het MAAKLAB zelf ook ontwerpen, maken of onderzoeken. Rond het middaguur staat er een heerlijke lunch voor ons klaar.

Na de lunch vervolgen we per touringcar de route naar Tilburg voor de excursie bij Schrobbelèr. U beleeft de sfeervolle, bourgondische rondleiding in de distilleerderij. U wordt in de rondleiding meegenomen in de wereld van deze kruidenlikeur. Tijdens de ontdekkingstocht maakt u kennis met het verhaal achter Schrobbelèr. Proef, ruik en luister uw weg door de historie, het geheim van het familierecept, het bottelen van de kruiken en de warme sfeer van Schrobbelèr. Na het bezoek rijden we naar het dineradres voor het afscheidsdiner.

Inclusief: koffie met gebak, bezoek Nieuwe Schoenenmuseum, koffietafel, rondleiding Schrobbelèr, diner

Beoordelingen

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!