Floriade 2022 in Almere - Busreis inclusief entreeticket

De Wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade wordt één keer per 10 jaar in een Nederlandse plaats gehouden. Almere is van 14 april t/m 9 oktober een half jaar lang het podium voor de Floriade 2022. Het thema is ‘Growing Green Cities’. GHIELEN Touringcarbedrijf verzorgt dagtochten en vakantiereizen naar de Floriade. Nieuw dit jaar zijn de volledig verzorgde tuinreizen. Naast het bezoek aan de Floriade bezoeken we enkele andere bijzondere tuinen. Een feest voor iedereen met een groen hart!

 

Met de bus naar de Floriade met Ghielen

  • 1 Voordelige combinatieprijs voor reis en entreeticket Floriade (bij onze dagtochten)
  • Comfortabel reizen met een moderne touringcar
  • Veel opstapplaatsen in Limburg, ook bij u in de buurt
  • Gezellig reizen met mensen uit uw regio
  • Al meer dan 100 jaar ervaring met veilig en goed busvervoer

U kunt via onderstaande buttons direct een dagtocht of tuinreis boeken. Telefonisch reserveren kan ook op telefoonnummer 077-3071988. Wij staan u graag te woord.

 

 

Dagtochten naar Floriade Expo 2022

GHIELEN brengt u naar de Floriade per touringcar. We arriveren omstreeks 11.30 uur in Almere. Hier kunt u op eigen gelegenheid genieten van alles wat de Floriade te bieden heeft. U wordt geraakt door wat u ziet, ruikt en proeft. Inspirerende tuinen, congressen, workshops en tentoonstellingen wisselen af met indrukwekkende attracties, verrassende proeverijen, kunst en cultuur. Om 18.00 uur vertrekken we terug naar Limburg.

 

 

NIEUW! Tuinreizen inclusief Floriade

Naast onze dagtochten, hebben we dit jaar ook speciale tuinreizen naar de Floriade in ons programma opgenomen. Onze tuinreizen zijn volledig verzorgde reizen met overnachting(en) op basis van halfpension. Naast het bezoek aan de Floriade brengen we een bezoek aan verschillende bijzondere tuinen en bezienswaardigheden. Onze 4-daagse tuinreis wordt begeleid door een reisleider van Garden Tours. Op de reispagina’s vindt u het complete reisprogramma.

 

 

Wat is de Floriade?

De Floriade is de wereldtuinbouwtentoonstelling. Het is een feest van groen en duurzame technologie. Het evenement vindt één keer in de tien jaar plaats in Nederland. Tien jaar geleden vond de Floriade nog plaats in Venlo.

Dit jaar heeft het evenement het thema ‘Growing Green Cities’. Het 60 hectare grote Floriade-park is een levend laboratorium met mooie voorbeelden uit de tuinbouw en daarbuiten om steden leuker en leefbaarder te maken. Verrassende innovaties worden afgewisseld met inspirerende tuinen, leuke attracties, een spetterend kunst- en cultuurprogramma, speeltuinen, lekker eten en nog veel meer.

 

Met een groep naar de Floriade

Wilt u de Floriade bezoeken met een groep? Als vereniging, als klas bij een schoolreisje, of zakelijk met collega’s of klanten reist u het liefst samen. Een reis met onze touringcar biedt dan de ideale oplossing. U kunt ons bellen voor meer informatie op 077-3071988 of direct een offerte aanvragen via onze website.