13/1/2022: Helaas zullen alle voorstellingen van Stage Entertainment, waaronder dus de Sound of Music, geen doorgang vinden het aankomende weekend. Dit i.v.m. de grote onduidelijkheid over de verlenging of versoepeling van de coronamaatregelen die pas aankomende vrijdag bekend worden gemaakt. Vanzelfsprekend komen wij z.s.m. met een passende oplossing/alternatieve  datum – uiteraard pas na de persconferentie. Dit zal dus in de loop van komende week zijn. 

************************************************************************************************

Stage Entertainment brengt The Sound of Music terug in Nederland!

The Sound of Music toert vanaf juni 2021 langs alle grote theaters in Nederland. 
Wij hebben tickets weten te bemachtigen voor de voorstelling in Theater aan het Vrijthof.

The Sound of Music vertelt het verhaal van Maria, die zich niet kan aanpassen aan het kloosterleven en de opdracht krijgt van Moeder Overste om als gouvernante te werken bij de familie Von Trapp. Daar komt ze er al snel achter dat de zeven kinderen van kapitein Von Trapp onder een te streng regime leven. Wanneer de kapitein een tijd van huis is laat Maria de kinderen weer opbloeien.

Een voorstelling waarbij het publiek kan genieten van bekende nummers als Edelweiss, Do-re-mi en My Favourite Things. The Sound of Music is het grootste succes van Richard Rodgers en Oscar Hammerstein en wordt sinds 1959 in theaters over de hele wereld gespeeld.

LET OP: tickets op aanvraag!Reisprogramma

10.30 uur Aankomst Maastricht.
Na aankomst vrije tijd om een hapje te eten.
12.00 uur Aanvang voorstelling.
14.40 uur Einde voorstelling, nog even vrije tijd.
16.45 uur Aanvang terugreis.

Inbegrepen

  • 1e rangs ticket
Beoordelingen
Helaas, deze dagtocht is niet meer beschikbaar.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!