De heenreis naar Rotterdam onderbreken we voor een kopje koffie met gebak. Bij aankomst in Rotterdam gaat u aan boord van rederij Spido voor een havenrondvaart door een van de grootste havens ter wereld.

U ziet de indrukwekkende skyline met imposante gebouwen aan u voorbij glijden, gevolgd door een uniek uitzicht op werven, dokken en de hypermoderne overslag van duizenden containers. 75 minuten lang boeiend en met heldere uitleg. Na de lunch rijden we naar FutureLand op de Maasvlakte, waar we een bijzondere rondrit maken naar het nieuwste stukje Nederland. Nieuwe havens, terminals in aanbouw en dus werk in uitvoering. Een bijzonder project, dat het verdient van dichtbij gezien te worden.

Zand, steen, beton en staal, dat zijn de ingrediënten waarmee Maasvlakte 2 uit zee werd gehaald en wordt ingericht. Miljoenen kubieke meters zand werden opgespoten en op dit nieuwe land zijn nu de eerste twee hypermoderne terminals in aanbouw. Een FutureLand-voorlichter vertelt onderweg alles over wat je ziet én niet ziet. Na de rondrit kunt u nog eventjes rondkijken in het informatiecentrum. Aan het einde van de middag beginnen we aan de terugreis, die we zullen onderbreken voor een heerlijk diner.

Foto: Mart Christiaens

Inbegrepen

  • Koffie met gebak
  • Rondvaart
  • Lunch
  • Rondrit
  • Diner

Foto's

Beoordelingen

Vertrekdata Spido en FutureLand Maasvlakte 2

Vertrekdata Prijs  
28-08-2018 €79,00 Direct boeken

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!