Na vertrek rijden we rechtstreeks naar Drimmelen waar we aan boord gaan van een van de panoramaboten van rederij de Zilvermeeuw. We worden ontvangen met koffie en appeltaart en maken vervolgens een prachtige 2-uur durende rondvaart.

De Biesbosch is een nat gebied of wetland, waar grote groepen vogels dekking, voedsel en nestgelegenheid vinden. Dit bijzondere natuurgebied is één van de meest ongerepte gebieden van Nederland, waar nog vele dieren te zien zijn. De Brabantse Biesbosch vormt het grootste gedeelte van de Biesbosch. Het ligt tussen de Nieuwe Merwede, de Amer en het Land van Heusden en Altena. De schipper zal u tijdens de rondvaart door de Biesbosch dan ook het een en ander vertellen over het natuurgebied.
Bij terugkomst vertrekken we met de bus naar Bistro de Heerlijckheid in Sleeuwijk, voor de lunch. Na de lunch rijden we nog een klein stukje verder naar Werkendam. Hier bezoeken we een van de meest opzienbarende museum van Nederland! Biesbosch Museum Eiland een spectaculair mooi en compleet nieuwe gebouwd museum met een grasdak, gelegen op een eiland en geheel ingebed in het landschap. Het museum is zeer ruim opgezet. Ook is er voldoende gelegenheid om nog een wandeling te maken.
De dag sluiten we af met een heerlijk diner.


Inbegrepen

  • Koffie met gebak
  • Rondvaart
  • Lunch
  • Entree & presentatie
  • Diner

Foto's

Beoordelingen

Vertrekdata Biesbosch & Biesbosch Museum Eiland

Vertrekdata Prijs Vertrekgarantie  
12-10-2022 €95,00 Direct boeken

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!