Door Gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum zijn vanaf november 2017 tal van maatregelen genomen om de waterveiligheid van de regio te verbeteren. De ontwikkeling heeft geleid tot een transformatie van het gebied tussen Broekhuizen en Geijsteren tot een leefbaar en duurzaam ingericht (natuur)gebied met een hoge belevingswaarde.
Na een periode van ruim drie jaar graven en bouwen is Gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum eind 2020 voltooid. Om te vieren dat de werkzaamheden afgerond zijn en om samen met de bewoners en ondernemers te genieten van het nieuwe Maaspark Ooijen-Wanssum zijn er in de maand juni 2021 diverse activiteiten waarin de bewoners en andere belangstellenden de (toeristische) mogelijkheden van het gebied kunnen ontdekken en beleven.

Deze dagtocht is speciaal bedoeld voor belangstellenden voor dit gebied. We hebben opstapplaatsen in Beringe, Horst en Venray, of u kunt zelf rechtstreeks naar Geijsteren rijden waar we deze middagtocht beginnen bij Café 't Trefpunt. Hier is voldoende parkeergelegenheid voor uw auto. We starten met koffie/ thee en vlaai en ondertussen kijkt u naar een introductiefilmpje over het gebied. Na de koffie stappen we in de bus en maken we onder leiding van een deskundige gids een informatieve rondrit door het gebied. 
Rond 16.30 uur zijn we terug in Geijsteren waarna we u weer terugbrengen naar uw uitstapplaats. 

Foto's: Paul Poels Fotografie

Reisprogramma

13:45 uur Koffie/ thee en vlaai bij Café 't Trefpunt in Geijsteren, ondertussen kijkt u naar een introductiefilmpje over het gebied. 
14.30 uur Vertrek met de touringcar voor een rondrit door het gebied. Een deskundige gids zal de rit begeleiden.
16.30 uur Terugkomst in Geijsteren bij Café 't Trefpunt. 
16:40 uur Aanvang terugreis. 

Inbegrepen

  • Busvervoer
  • Onbeperkt koffie/ thee met 1 stuk vlaai 
  • Gids voor rondrit

Overige


Beoordelingen

Vertrekdata Maaspark Ooijen-Wanssum

Vertrekdata Prijs Vertrekgarantie  
24-06-2021 €20,00 Direct boeken

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!