Met onderbreking voor een kopje koffie met gebak bij restaurant de Ram in bedevaartsoord Scherpenheuvel rijden we naar Leuven.
Leuven staat vooral bekend als de bierhoofdstad van België. Dat dankt de stad aan de aanwezigheid van de Stella Artois brouwerij. Leuven is vooral ook een levendige studentenstad, waar de Katholieke Universiteit Leuven als één van de belangrijkste universiteiten van de gehele Benelux gevestigd is. Steeds meer Nederlandse toeristen ontdekken Leuven dankzij de sfeervolle binnenstad. Bij aankomst in Leuven staat er een stadswandeling op het programma. Deze wandeling brengt u langs de voornaamste bezienswaardigheden en geeft een mooi beeld van de stad, ideaal voor een eerste kennismaking. Een bezoek aan het Groot Begijnhof, door Unesco uitgeroepen tot werelderfgoed, mag natuurlijk niet ontbreken. Na deze wandelingkunt u de stad op eigen gelegenheid verder gaan verkennen.

U kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan een van de bierbrouwerijen, maar u kunt ook winkelen of lekker genieten op een van de gezellige terrasjes. Aan het einde van de middag beginnen we aan de terugreis welke we op Nederlandse bodem zullen afsluiten met een prima diner!

Foto: Toerisme Leuven 

Inbegrepen

  • Koffie met gebak
  • Stadswandeling olv gids
  • Diner

Foto's

Beoordelingen

Vertrekdata Leuven

Vertrekdata Prijs  
25-07-2017 €57,00 Direct boeken
23-08-2017 €57,00 Direct boeken
19-09-2017 €57,00 Direct boeken

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!