We zijn vanaf 14.30 uur van harte welkom bij rederij Stiphout, waar u aan boord gaat van het schip MPS “Jekervallei”. U wordt ontvangen met koffie/ thee en een lekker stukje vlaai .

Om 14.45 uur vertrekt de boot en maken we een prachtige tocht op de Maas en het Albertkanaal naar het Belgische plaatsje Kanne. Tijdens de vaarttocht passeren we diverse historische/ markante bouwwerken en bij de bekende “Stop van Ternaaien” worden we in de sluis 15 meter omhoog geschut van de Maas naar het Albertkanaal. Bij aankomst in Kanne gaan we van boord en krijgt u een rondleiding door de grotten van Kanne o.l.v. een ervaren gids. De Grotten van Kanne, een unieke groeve waarin nog gewoond, gewerkt en geleefd wordt. In die ondergrond bereidt de lokale bakker het beslag voor zijn beroemde rijstevlaai, slaan boeren hun landbouwproducten op, bevindt zich er nog steeds een authentieke champignonkwekerij en wordt er grottenbier gebrouwen. Uiteraard mag u dit bier na de rondleiding proeven in de sfeervol verlichte gangen (een glaasje fris mag natuurlijk ook) Een klein borrelhapje mag niet ontbreken. 
Rond 17.45 uur wordt u weer aan boord verwacht voor het vervolg van de tocht. Tijdens de tocht wordt er een heerlijk 3-gangen menu uitgeserveerd. Rond 19.30 uur zijn we terug in Maastricht en komt er een einde aan deze mooie dag. Na het ontschepen stappen we in de jubileumbus en brengen wij u terug naar uw uitstapplaats.

De grotten zijn goed begaanbaar voor iedereen!! Dus ook voor mensen met een rollator!

Reisprogramma

14.30 uur Ontvangst bij Rederij Stiphout
14.45 uur Vertrek boottocht op de Maas
16.15 uur Aankomst in Kanne, rondleiding
17.15 uur Gezellige bierproeverij en hapje
17.45 uur Vertrek boottocht met diner aan boord
19.30 uur Geplande terugkomst in Maastricht en aanvang terugreis

Inbegrepen

  • Rondvaart
  • Koffie/ thee met vlaai
  • Gids voor rondleiding grotten
  • Bierproeverij
  • Borrelhapje
  • Diner incl. 2 consumpties
Beoordelingen

Vertrekdata Jubileumdagtocht Grotten van Kanne & Dinercruise

Vertrekdata Prijs Vertrekgarantie  
14-10-2021 €100,00 Direct boeken

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!