In het kader van 100 JAAR GHIELEN organiseren we dit jaar een aantal speciale Jubileumdagtochten. Deze verrassende dagtochten kosten € 100,- en hebben een feestelijk tintje!

In de ochtend worden we welkom geheten bij Rederij Zilvermeeuw. U wordt ontvangen met koffie/ thee en een feestelijk gebakje. Aansluitend worden de trossen losgegooid en vertrekken we voor een prachtige 3 uur durende rondvaart. 
De Biesbosch is een nat gebied of wetland, waar grote groepen vogels dekking, voedsel en nestgelegenheid vinden. Hiervan vormt de Brabantse Biesbosch het grootste gedeelte van de Biesbosch. Het ligt tussen de Nieuwe Merwede, de Amer en het Land van Heusden en Altena. Dit bijzondere natuurgebied is één van de meest ongerepte gebieden van Nederland, waar u nog vele dieren kunt zien. De schipper zal u tijdens de rondvaart door de Biesbosch dan ook het een en ander vertellen over het natuurgebied. Rond het middaguur wordt er een aperitief geserveerd waarna u kunt genieten van een heerlijke lunch aan boord!
Om 14.00 uur zijn we terug bij de Zilvermeeuwsteigers en stappen we over van de boot naar de bus. We rijden in een half uurtje naar Dussen waar we door klompenmaker Peter den Dekker enthousiast worden ontvangen. Aansluitend beleeft u op een ludieke en humoristische wijze het ambacht van klompen maken. Als aandenken krijgt u een klompje met “Ghielen 100 jaar” als sleutelhanger mee. Aan het einde van de middag  rijden we naar de Platte Vonder in Someren-Eind waar we deze speciale dag afsluiten met een heerlijk diner.

Reisprogramma

11.00 uur Aanvang rondvaart incl. koffie met feestelijk gebakje, aperitief en lunch.
14.00 uur Einde rondvaart.
14.45 uur Bezoek klompenmaker Den Dekker incl. demonstratie, koffie met cake en leuk presentje.
18.15 uur Diner

Inbegrepen

  • Rondvaart
  • Koffie/ thee met feestelijk gebakje
  • Aperitief
  • Lunch
  • Demonstratie klompen maken
  • 2x Koffie/ thee met cake
  • Sleutelhanger klompje '100 Jaar Ghielen'
  • Diner incl. 2 consumpties
Beoordelingen

Vertrekdata Jubileumdagtocht Biesbosch & Klompenmaker

Vertrekdata Prijs Vertrekgarantie  
07-10-2021 €100,00 Direct boeken
26-10-2021 €100,00 Direct boeken

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!