Dickens Festijn 2023 weer ouderwets gezellig!

Al meer dan drie decennia is het Dickens nauw verbonden met Deventer en het historische Bergkwartier. Dit jaar mag de 31e editie van het Dickens Festijn plaatsvinden! Ruim 950 personages uit de beroemde boeken van deze Engelse schrijver tot leven: van Scrooge tot Oliver Twist, van Mr. Pickwick tot Christmas Carol Singers, van weeskinderen tot kantoorklerken en deftige lieden. Huizenhoge kerstbomen en de prachtig gerestaureerde panden vormen het decor. De jubileumeditie, waarbij De 19e-eeuwse Engelse stad van Charles Dickens in volle glorie herleeft in het Bergkwartier, vindt plaats op zaterdag 16 en zondag 17 december.

Deftige heren op hoge fietsen banen zich een weg door de smalle straatjes, kantoorklerken en keurige dames snellen vooruit en buigen diep als Queen Victoria in haar draagstoel passeert. Christmas Carol Singers gaan van deur tot deur. Zwervers bedelen om geld, boefjes stelen, kinderen zingen en handwerkers demonstreren hun ambacht. Kooplui bieden hun waar aan: antiek en sieraden, boeken en kunst, gingerbread en cider. De geuren van punch en gepofte kastanjes komen u tegemoet.


Het Dickens Festijn is uitgegroeid tot een evenement met nationale en internationale bekendheid.

Vanwege de grote bezoekersaantallen dient u rekening te houden met een wachttijd bij de ingang.

Foto's: Gerard Dubois - VVV Deventer 

Klik op "Direct boeken" voor een overzicht van de opstapplaatsen en scrol helemaal naar beneden. (u hoeft dan nog niet te reserveren)

Reisprogramma

10.00 uur Aankomst Deventer. 
Bezoek op eigen gelegenheid.
17.30 uur Aanvang terugreis. 
ca. 19.30-21.00 uur Terugkomst opstapplaatsen. 


Inbegrepen

  • busreis 

Foto's

Beoordelingen

Vertrekdata Dickens Festijn Deventer

Vertrekdata Prijs Vertrekgarantie  
16-12-2023 €45,00 Direct boeken

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!