We rijden rechtstreeks naar het Zeeuwse dorpje St. Annaland gelegen op het eiland Tholen. Hier worden we bij het Streekmuseum ontvangen met een kopje koffie en een echte Zeeuwse bolus.

Aansluitend vindt de toeristische streekproductenveiling plaats, waar onder leiding van een veilingmeester bij opbod streekproducten worden verkocht zoals aardappelen, aardbeien, uien, appels, peren, bolussen, roomboterbabbelaars, likeurtjes, vis en bloemen. Ook mag u meedoen door de klok te bedienen en zo heerlijke producten te scoren!

Om 12.30 uur gaan we aan boord van een van de boten van rederij Frisia voor de zeehondensafari! We varen bij laagtij over de Oosterschelde naar Zierikzee. Op de zandbanken zult u diverse groepjes uitrustende zeehonden spotten! U kunt de dieren van heel dichtbij bekijken, een onvergetelijke ervaring!

Aan boord geniet u van een heerlijke koffietafel. Rond 14.30 uur meren we aan in de haven van Zierikzee. Een prachtig historisch stadje met 568 monumenten, een uniek Middeleeuwsstratenpatroon, het oudste Zeeuwse woonhuis, de enige nog bestaande Zeeuwse vismarkt en het oudst nog spelende carillon van Nederland. U heeft hier vrije tijd om het stadje op eigen gelegenheid te verkennen.

Rond 16.00 uur staat de groene touringcar klaar voor de terugreis. We sluiten deze indrukwekkende dag af met een heerlijk diner.

Inbegrepen

  • Koffie met bolus
  • Bezoek streekproductenveiling
  • Zeehondensafari
  • Koffietafel
  • Diner

Foto's

Beoordelingen

Vertrekdata Dagje Zeeland, zeehondensafari en Zierikzee

Vertrekdata Prijs  
04-09-2019 €80,00 Direct boeken
02-10-2019 €80,00 Direct boeken

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!