top
Fruitcorso Tiel

Fruitcorso Tiel

Nieuw programma!

In het tweede weekend van september is Tiel weer in de ban van het unieke Fruitcorso. Nergens ter wereld worden zulke prachtige bouwwerken vervaardigd van groente en fruit, in 2013 voor de 53e keer!

Twintig deelnemers uit zeven gemeenten hebben ‘meesterwerken’ gemaakt die op zaterdag 14 september door de straten van Tiel trekken. Naast de corsowagens maken ook het kindercorso en extra entertainment deel uit van de veelzijdige stoet. Nieuw dit jaar is het Fruit Adventure Rivierenland, op dit terrein bent u na het Fruitcorso in de gelegenheid de corsowagens van dichtbij te bewonderen. Daarnaast showen regionale kunstenaars hun eigen meesterwerken en is er de Fruitcorsofair, een ambachtelijke markt door ondernemers met passie voor fruit en aanverwante producten.

We arriveren omstreeks 10.30 uur in Tiel. Hier kunt u eerst op uw gemak rondkijken en misschien een hapje eten (eigen gelegenheid) voor dat u naar de tribunes gaat, waar om 13.00 uur het corso begint. Na afloop van het corso (einde ca. 16.15 uur) heeft u nog even vrije tijd om het Fruit Adventure Rivierland te bezoeken. Om 17.30 uur beginnen we aan de terugreis. Onderweg wordt nog een pauze ingelast voor een diner, zodat we omstreeks 21.00 uur weer bij het eerst opstappunt zullen arriveren.

Prijs: incl. tribuneplaats, Fruit Adventure Rivierenland en diner

Vertrekdata | Fruitcorso Tiel
Dag Datum Kosten
Er zijn momenteel helaas geen vertrek data beschikbaar
Contact
Zoek uw vakantiereisZoek uw dagtochtDe bus fans!
De bus krijgt steeds meer fans
Slim op weg
Bus en Car Actie